Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filonka_Bezogonka

Mam chłopaka od lat, a jednak... SAMOTNOŚĆ W ZWIĄZKU

Polecane posty

Gość Filonka_Bezogonka

Mam chłopaka od lat, a jednak czuję się z nim bardziej samotna, niż jak nie byłam w nim zakochana ... Dopiero jak pojawił się wiele lat temu w moim życiu poczułam się naprawdę samotna... Miłość to cierpienie.

Gość nie chce wlasnych dzieci
rzuc go w dobrym zwiazku samotnosci nie ma,mowie Ci dobry zwiazek czeka na Ciebie.

Gość Filonka_Bezogonka
Nie oczekuję żadnej rady, bo co tu pomoże? To jest fakt.

Gość a po co
miłość to cierpienie? kto Ci takich bzdur nawkładał do główki?? straszne....

Gość Filonka_Bezogonka
Przeżyłam z nim wszystkie barwy miłości, jesteśmy razem długo, cierpienie jest w jakimś sensie niezbędne do szcześcia, ale gdy jest go za dużo, robi się niezdrowo... Myślicie że łatwo zostawić miłość swojego życia?

uwierz mi nie jest łatwo chyba ze wcale się tej osoby nie kocha . wg mnie twój związek nie ma sensu bo jeżeli jest to prawdziwa miłość to nie powinno się odczuwać samotności

Gość a po co
gdyby to była miłość Twojego życia takich dylematów by nie było...

Gość mam zły dzień
Mam podobny problem. Aktualnie myślę o rozstaniu choć sa czasem takie chwile ktore sprawiaja, ze mam watpliwosci. Oswajam się z nowa sytuacja, uczuciami. Czekam... w sumie to nie wiem na co.

Gość Filonka_Bezogonka
Stało się to, że mój facet popadł w skrajny pracoholizm. Nie ma dla mnie kompletnie czasu i mówi, że ma obowiązki, które po prostu MUSI zrobić. I że tez jemu się to nie podoba ale MUSI. Nie mam wątpliwości, że to miłość mojego życia. Ale przykro mi patrzeć jak on marnuje czas, który mógł być nasz... Jestem w tym cierpliwa, ale wszystko ma jakieś granice... Ciężka sprawa.

Gość Filonka_Bezogonka
mam zły dzień może czekasz na mannę z nieba ;)

Gość a po co
huśtawka uczuciowa nie wróży nic dobrego - za jakiś czas podejmiesz decyzję o rozstaniu i dojdziesz do wniosku że to była strata czasu, niestety bywa i tak że nie za pierwszym, drugim a nawet i nastym razem nie trafia się na własciwą osobę chociaż niektórzy mają to szczescie. Myślę że nie warto spędzać całego życia z człowiekiem co do którego nie jest się pewnym swych uczuć bo ta prawdziwa i jedyna miłość może właśnie czekać

Gość Filonka_Bezogonka
Ale jest coś takiego że wewnętrznie czuję, że to TEN... czuję się z nim dobrze, jak właściwa osoba na właściwym miejscu... Ale samotność jest dobijająca. Nigdy wcześniej nie czułam się samotna, jestem z natury osobą optymistyczną, wyluzowaną i raczej beztroską...

Gość a po co
filonka - pracujesz?

Gość Filonka_Bezogonka
studiuję ;) ale od października chcę iść do pracy :)

filonka jeżeli mówisz ze on duzo pracuje to sie nie dziwie . może spróbujcie pojechać gdzies na weekend . takie 3 dni spędzone tylko we dwoje potrafią wiele naprawić i rozwiać wątpliwości

Gość Filonka_Bezogonka
Bombelkowa... on nie ma 3 dni :) hehe...

Gość Filonka_Bezogonka
na jeden dzień pewnie by się dało :) mieszkamy osobno. Życie samo jakoś tym pokieruje...

Gość Filonka_Bezogonka
Dzięki Bombelkowa :)) już mi chwilowo trochę lepiej...

Gość Jezeli dobrzr ozumiem to on
Cie utrzymuje a wiec ZARZYNA SIE BYS MIALA CO JESC, jak go odciazysz i wreszcie pojdziesz do pracy, na pewno bedzie mial wiecej czasu

Gość dfsdsdfdffgfgghjffgdf
ja tez czuje sie samotna mimo ze mam chlopaka ale to zwiazek na odleglosc i on rzadko wysyla mi smsy bo ciagle pisze ze ma jakies problemy depresyjne i nawet nie moze sie zmusic zeby mi ssma napisac :O ale wiesz co? ja juz to olewam, nie to nie. bedzie sie chcial spotkac teraz to ja powiem ze mam duzo pracy i tyle. tak luźno tez go bede traktowac, rzadkie spotkania, a nowego i tak juz mi sie szukac nie chce, poza tym dobrze mi samej :)

Gość Filonka_Bezogonka
Hahahaha... do tego oszołoma powyżej - nie utrzymuje mnie :D