Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydalka

po 6 zabiegach kwasem migdałowym i 2 salicylowym zdj

Polecane posty

Gość hrabina Potencja
jest mała poprawa :) robisz sama czy w gabinecie kosmetycznym?

Gość LAKKI16
jest poprawa

Gość robisz kwas na wodzie??
czy wódce?? jakie steżenie???

Gość brzydalka
robie sama w domu, to są przebarwienia i tradzik :/

a w jakim stezenie i co ile robisz??

Gość brzydalka
kwas migdałowy robie na wodzie , podgrzewam w kapieli wodnej ! to już 7 tydzień a efekty jak widac marne ;(

idz do dermatologa, przepisze ci jakiś antybiotyk i trądziku sie pozbędziesz myśle w większym stopniu. co do przebarwien to możesz mieć trudność w wyleczeniu ponieważ stosujesz kwas na twarz z trądzikiem

Gość brzydalka
50% co tydzień

no to gratuluje głupoty traktowac kawasami twarz w lecie :O lepiej idz do dobrego dermatologa a zabiegi kosmetyczne traktuj jedynie jako wspomnaganie

a mozesz powiedziec czym odmierzasz i ile tego i tego daljesz?? moze sprobuj na wódce albo spirytusie robic? luszczy ci sie bardzo skóra?

Gość brzydalka
mile dziewczyny skąd o tym wiesz? czytalam ze w gabinetach dermatologicznych stosują to na tradzik kwas migdalowy plus kwas salicylowy

Gość po tylu użyciach?!
no sorry ale to gówno jak poprawę ledwo widać :O ja mam swoje metody, naturalne łatwiejsze i tańsze. nie tak agresywnymi środkami. już nawet śladu bym nie miała. ale nie powiem :P wiedza kosztuje i nie dam darmo tego co sama wymyśliłam :P trujcie skórę dalej dla mizernych efektów :D

Gość brzydalka
migdałowy można o każdej porze roku stosować, odmierzam łyzeczką plastikową, łyżeczka wody i łyzeczka kwasu skóra schodzi po ok 4-5 dniach takimi suchymi płatkami ale nie jakos bardzo trzymam na twarzy ok 20 do 25 minut

Gość brzydalka
to nie wiem po co to piszesz ;( juz mi i tak o tego psychika siada u dermatologów byłam i niezawiele pomogli ;( dziewczyny zachwalały na wizazu i tutaj myślałam że cos pomorze ;(

moze sprobuj na bazie wódki?? albo spitytusu tego co sie do ciast dodaje 95%, ja bede robić 70% chyba w poniedziałek :)

no nie wiem, moja była zona tez miała rózne rzeczy na twarzy, jak zaczęła brać pigółki anty wszystko jak ręka odjał, a po urodzniu córki miała aksamitnie gładką buzię i inne części ciała, wniosek taki, że potrzebujesz faceta, musisz sie zabezpieczać, żeby nie zajść w ciążę, aale kiedyś musisz się zdecydować na dziecko 🖐️

Gość brzydalka
na bazie wódki sie boje bo mam słabe naczynka ;( napisz w poniedziałek czy pomogło ;*

na tądzik leeij nie stoswać zadnych kwasow dopóki nie pozbedziesz sie trądziku. pierwsze co to wylecz go od wewnątrz czyli antybiotykiem. z czasem mozna stosowac kwas ale na wyleczoną buzie, na te przebarwienia polecil bym TCA w niskim stęzeniu ale bez trądziku.

Gość gość
Ja jestem po czwartym zabiegu w black pearl i widac ogromna roznice :)