Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanamamabdg

8-mies dziecko w autobusie...jak przewieżć?

Polecane posty

Gość zakłopotanamamabdg

Bardzo proszęo odp jak to wygląda w praktyce? 8mies niemowle a autobusie? Z fotelkiem czy mogę mieć na rękach? Trasa około 70 km

Gość yghmmm
w beczce :classic_cool:

Gość zakłopotanamamabdg
no super ale pytam poważnie

ale nie możesz wg regulaminu zająć z nim więcej niż jednego miejsca... chyba że luz bedzie w autobusie... i nie lepiej zwyczajnie dziecko na kolanach trzymac?? a wózek do bagażnika zapakować albo w inne miejsce, gdzie ci kierowca wskaże.

wózek z dzieckiem jeździ bez płatnie. składana spaceróka jako bagaż. ale 8 mcy to niemowle... w autobusie na pewno usnie i wygodniej mu bedzie w wózku

Gość zakłopotanamamabdg
Właśnie chodzi mi czy mogę mieć małąna rękach bo wiem, że do autobusu się wózek nie zmieści na 100% to pośpiech i nie ma z tyłu tyle miejsca dlatego jak już to do bagażnika ale czy kierowca w ogóle wpuści mnie z tak małym dzieckiem bez fotelika itd? Szukałam już na różnych forach ale nie ma konkretnej odpowiedzi... :(

na Twoim miejscu zadzwoniłabym na informację i zapytała.. ja jestem mama półroczne córeczki i nie lubię jej mieć na kolanach w autobusie (w razie nagłego hamowania... :-O )