Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvchldb

Dziewczyny !!! wchodzcie i odpowiadajcie !

Polecane posty

Gość fgvchldb

czy macie chlopaków którzy mówia na inną dziewcze dupa? np "szedł jakiś chłopak z taką dupą" jeśli tak to czy wam to przeszkadza?? reagujecie na to ? nie uważacie że to brak szacunku do swojej dziewczyny?

Gość fgvchldb
bo mój mówi tak na swoją matkę i siostrę, trochę jestem jakby zaniepokojona ....

mój jak go pytam przez telefon, co robi, zwykle odpowiada "jadę na dupeczki" :D mnie to nie przeszkadza, bo to takie nasze żarty-przekomarzanie się :)

Gość fgvchldb
aż za takie "zło" to uważasz ? :D

Gość fgvchldb
to wyżej to podszyw :)))

Gość fgvchldb
Edyciak a np jak gada z kolegami i mówi np że widział kogoś jak szedł z jakąś dupą ? tak nie mówi ? to jest przykład po prostu ;p wkurzałoby Cię to ?

Gość ja jebieeeeeeeeeee
ja sama wyrazam sie o dizewczynach per "dupy"

no tak nie mówi raczej na pewno, przynajmniej ja nigdy czegos takiego nie słyszałam z jego ust... a w męskim towarzystwie niech gada jak chce :) no ale wtedy podejrzewam, żebym mu co najmniej zwróciła uwagę.

Gość fgvchldb
jak moj mowi na inne dupa to dziwnie sie czuje..;/ chociaz sama tak mowie na dziewczyny ehh..;/

Gość czyli jak w wieku
nie przeszkadza mi to, również nie przeszkadza mi jak np. patrzy na jakąś laskę i powie że jest ładna. Nie ja jedna na świecie, mi się też podobają inni faceci i też czasem się oglądnę na ulicy albo powiem o facecie "męska doopa". Dopóki wszystko jest w granicah żartów i norm, to nie ma się co burzyć.

Gość fgvchldb
ale moj sie nie oglada za dziewczynami ani nigdy nie slyszalam zeby o jakiejs powiedzial ze ladna albo sie obejzal...wszyscy kolszcy sie smieja z niego ze rozumieja ze moze miec dziewczyne ale ze nawet na inna nie spojzy..mi chodzi o to ze po prostu na inna powie dupa... np " ten zabral czapke dupie" bo slyszalam z 4 razy jak powiedzial dupa na inna i irytuje mnie to..

Gość fgvchldb
up up

Gość fgvchldb
up up

Gość fgvchldb
zadna sie juz nie wypowie ??

Gość problem z cerą mam
kiedyś byłam świadkiem jak facet idzie z dziewczyną za rękę i spotuka kumpla. Normalnie się witają i ten sparowany pyta kumpla gdzie idzie, a ten ze do lokalu. A ten pierwszy prawie wrzasnął "ooo to nowa dupa" dodam, ze trzymał swoją dziewczynę za rękę wtedy :O Ja bym z takim nie była, ale tamtej widocznie nie przeszkadzało :O