Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydestinationnnnnnnnnnnnn

potrzebuje tabletki "po" czy w niedzielę przyjmnie mnie jakiś lekarz?

Polecane posty

Nie chce żeby mnie ktos oceniał, pękła nam gumka a że wypadają mi akurat dni płodne...to nie chę się później stresowac. W szpitalu przyjmą mnie dzisiaj? Jeżeli to nie mój lekarz prowadzący to czy będę płacić za taką wizytę?

Gość no przecież
może i przyjmą. raz byłam w jakieś święto (taki pech) i przepisała mi normalnie. moją koleżanke natomiast wziął na badanie i dopiero przepisał.

Gość mi to wygląda na jakieś B/C
taką tabletkę może Ci byle jaki lekarz przepisać na pogotowiu zwykłym, tylko pewnie za receptę trzeba będzie zapłacić, a tabsy kosztują tak jak już ktoś napisał około 80 zł

Gość plsaps
Mam nadzieję, że Cie nie "przyjmną" bądź odpowiedzialna.

Gość ostatnie hasło wyborcze
pękła prezerwatywa, to sie trzeba było z koniem nie ruchać....

Gość co za okularaki
Gadacie głupoty. Była odpowiedzialna bo się zabezpieczyła a że wadliwy sprzęt to nie jej wina. Co ja oceniacie. Siebie ocencie a nie obca osobe z netu. Mozesz poszukać w internecie adresy lekarzy prywatnych ale wtedy około 100 zł musisz za wizyte zapłacic plus tabletki.

Gość no przecież
w szpitalu nic nie zapłacisz jesli jestes ubezpieczona. mi wystawili za darmo.

Gość nie żadne tabsy, a jedna
tabletka - "Escapelle". W maju kupowałam ją za 52zł. Co zaś do jeżdżenia w takiej sprawie po pogotowiach, to szczęścia, zdrowia Ci życzę:D...I pamiętaj: dzisiaj już nie tak każdy lekarz chętnie wypisze Ci receptę na escapelle. Nie będę się rozpisywała dlaczego, ale taka jest prawda, więc najlepiej jak wstrzymasz się do jutra rana i pójdziesz prywatnie do gina. Powodzinka!

bo kondoma zakłada sie na kutasa, a nie na kurek wodociągowy i nalewa wody, ot co.....

Gość Ewwwwka
ostatni hasło wyborcze Gdybys kiedykowiek uprawial seks to wiedziałbys ze takie rzeczy sie zdarzają, gumka kiepskiej jakosci, nieostrożne nałozenie i kłopot gotowy

a ja uważam, że babsko, chce się pochwalić, że miała faceta z takim dużym kutasem, że aż prezerwatywa pękła, jak sie spuścił, ot i cała zagadka.

Gość Ewwwwka
idz lepiej na forum dla prawiczkow i zyciowych frajerow, na pewno macie takie i nie wypowiadaj sie na tematy ktore cie przerastają

jak miała kondomy z darów , i dostała w kościele, to jasne , że pękła, jak miała tyskretną dziurkę, zrobioną szpilką, albo z darów z okresu stanu wojennego

pękła, bo nie wiedział, że kondom, jest jedorazowego użytku i po wypraniu, używał po raz 10-ty.

Gość niekonieczny
W płodne żeby nie wiem co to nie mależy się dymać, to sobie teraz pewnie zapamiętasz? No, chyba, ze planuje się dziecko. Młodzieży nikt nie nauczył, że nie ma 100% środków anty?

Gość gtfgf
Ja o razu pobiegłam do szpitala na pogotowie położniczo-ginekologiczne. Dam gdzie przyjmują rodzące i robią badania położnicze. Lekarz się nagadał trochę, że jak tak można robić, że lepiej brać pigułki, bo to zdrowiej, że w Escapelle jest bardzo duża dawka hormonów i bla bla bla. ALe w końcu dał mi tę receptę. Za darmo oczywiście. Nawet nie miałam ubezpieczenia ani książeczki RUMowskiej. Po prostu założyli kartę. Poszłam do apteki, kupiłam. 80 zł. I tyle. Pękła guma :p

Gość nie martw sie
idź do szpitala tam gdzie mają sor i tam poproś żeby cię skontaktowali z lekarzem ginekologiem z oddziału - nie powinno być problemu.

Gość no przecież
ostatnie haslo wyborcze - idźże sie chlopie powieś :o

trzeba używać dwie na raz, to nie będzie niespodzianek, wulkanitorzy kondomów, operdają sie w robocie na potęgę

Gość ostatnie hasło wyborcze Bronka
no to będzie nowy obywatel, Bronek-peknięty kondonek.

Gość nie martw sie
i nie przejmuj się głupimi komentarzami bo one świadczą tylko o niskim poziomie piszących osób - założę się, że nikt z tych "mądrych" i "odpowiedzialnych" nigdy po prostu się z nikim nie kochał.

Gość ostatnie hasło wyborcze Bronka
jak, to, ja naśladuję super miłego posła Hoffmana z wypowiedzi o PSL.

Wiem, że mogę spotkać sie z odmową ale mimo to będę próbować. I przepraszam za literowkę w temacie. Miało być oczywiście "przyjmie" i nie jestem nastolatką. Brałam kiedys tabletki no ale za dobrze ich nie znosiłam więc je odstawiłam. A, że pękła gumka to chyba każdemu mogło się zdarzyć.

Gość dfjhsdjkfhsdjkfgsjfgsffdf
to ta tabletka jest w Polsce na recepte?tutaj gdzie mieszkam kupi ja sie normalnie bez niczego w aptece, jakie sredniowiecze,dobrze ze w tym zapyzialym kraju nie mieszkam

Gość Michał Zaradny
Witam Recepte może przepisać każdy lekarz, nie tylko ginekolog, także izba przyjęć jak najbardziej wchodzi w gre. Możesz także wyszukać lekarza najbliżej swojej okolicy pod adresem http://wpadka.pl/znajdz-lekarza. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość jeśli w niedzielę, to najlepie
od razu pójść na plebanię i za 200 zł dostaniesz opakowanie bez problemu