Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosienka oleksa

W jakich sklepach można kupić tanie buty

Polecane posty

Gość zosienka oleksa

Ale takie w miarę dobre. Nie potrzebuje butów na 10 lat raczej i nie stać mnie na buty za kilka stówek. Wole kupić kilka par w sieciówce na aktualną modę :) Bazarowe itp odpadają bo nie chce sobie nóg wykrzywić, odparzyć ani żeby mi się rozleciały po pierwszym ubraniu ;) Zazwyczaj kupuje w Boti, Deichmann ( te akurat mam kolo siebie) Jakie jeszcze tego typu sieciówki polecacie? A jakie tego typu odradzacie i dlaczego? ( zależy mi na butach typu szpilki, sandałki, klapki - typowo kobiece buciki)

Gość zosienka oleksa
no tak CCC on ma to samo co boti, zapomnialam o tym :)

Gość zosienka oleksa
a czy w Quazi są teraz jakies wyprzedaze? sliczne balerinki widze ze maja ale 79zł za baleriny to troszke sporo

Gość zosienka oleksa
a gdzie mozna sprawdzic kolekcje ccc bo na ich stronie mi nie dziala

Gość erwerwerwer
ja kupuje na allegro, ale to nieproste, trzeba sobie dokładnie zmierzyc stope i patrzec na długosc wkładki wewnętrznej.

Gość zosienka oleksa
kiedys kupowalam na allegro ale nigdy nie udalo mi sie trafic, nawet jak but byl teoretyczni dobry to byl po prostu niewygodny :(

Deichman teraz ma sklep internetowy, i od 49 zł jest dostawa gratis - wczoraj jak byłam w centrum handlowym to na sklepie tak pisało. Z sieciówek jest jeszcze chyla Aldo, Altreo...?

Gość samanthhha
Widziałam tutaj ze maja do 50% zniżki na wybrane produkty http://www.mivo.pl/ Wiec na pewno da sie zaoszczędzić na obuwiu.

Gość han---so
Na pewno jesli chodzi o markowe buty to na pewno polecam dokładnie ten sklep www.mivo.pl Spójrzcie teraz na ich mega 50% promocje.

Gość gość789
ja polecam wchodzić na Złote Wyprzedaże od 9 października, bo będzie można wtedy kupić buty Clarks w promocyjnej cenie :)

Gość gość
Ja polecam Centro

Gość gość
Ja mieszkam w Łodzi to jeżdzę na Ptaka. Tam są te same buty i ubrania co w sieciówkach a w niższych cenach. Jest tez oczywiście kicz i bazar, ale jak umie się wybrać to warto. W innych miastach i okolicach myślę, że można też znaleźć jakieś fajne hale :) A z boti szybko się rozlatują :( Już 3 pary szybko poszły w kosz.

Gość gość
w Wólce Kosowskiej jest fajne centrum http://www.gdpoland.pl/ jest tam duży wybór i tanio, więc myślę, że warto się tam wybrać

Gość sie zapytuje
Ja np baleriny zawsze kupuje u jezkerskiego:) sa ladne i wytrzymale i niedrogie, kiedys mialam sklep z jego obowiem blisko, teraz zostalo mi zamawianie przez net chyba:/

Gość gość
CASU

Gość PaniKaliszak
Zerknij tutaj: http://air-max.pl/ Nie wiem czy ceny tam będą dla Ciebie wystarczająco "tanie", ale na pewno buciki można kupić taniej niż u producenta :) Na allegro bym uważała, bo wiele sprzedawców oferuje podróbki, a czasem naprawdę ciężko się od razu zorientować.

Gość karcianna
Podejrzewam, że nie tylko chodzi o niską cenę, ale rownież o jakość prawda? Śledź Merg, mają tego obuwia faktycznie bardzo dużo, marki nie są znane, ale jakość na prawdę super, bo w przypadku żadnego obuwia się nie zawiodłam - zawsze wychodzę zadowolona.

Gość gość
ja Ci moge polecic cos bardziej prywatnego, dzieki temu jakość jest naprawde bardzo bardzo dobra www.gamis.com.pl zajrzyj

Gość Dżasta87
Jeśli mają być dobre, to minimum 100 zł trzeba wydać... Radziłabym Tobie szukać raczej na promocjach , wyprzedażach w sprawdzonych sklepach. Zobacz teraz np na zalando masz 50 % zniżki do 11.10. - wystarczy, że wygenerujesz kupon na http://kuponiarnia.pl/do-50-taniej-w-zalando/ i kupisz porządne buty i to dużo taniej:)

Gość tomaszrrr
Bierz buty starshop.pl, bo nic nie zapłacisz za przesyłkę. Pasjonuję się turystyką górską. Bywam na dość długich wyprawach, gdzie występuje trudny teren. W Starshop kupiłem buty marki Palladium. Na życzenie ściągnęli mój rozmiar. Podeszwa w butach Palladium jest uniwersalna. Po górach chodzę i na co dzień, bez problemu. Sprzedawca w sklepie powiedział mi ciekawostkę, że tego obuwia używała we wstępnych etapach produkcji Legia Cudzoziemska :)

Nie kupuję w sieciówkach. Wolę kupić tanie buty za 29 złotych i jak będzie coś z nimi nie tak, to się ich pozbyć, niż za 200 złotych i mieć jedną parę na kilka lat. W sklepie multu.pl zamówiłam kilka par butów na lato i niebawem dojdzie przesyłka. Mam nadzieję, że będą wygodne.

Gość zytka3
Trzeba patrzeć przede wszystkim na jakość. To ona jest najważniejsza. Tylko wtedy będziemy mieli pewność, że takie buty będą bez żadnych problemów służyć nam przez lata. Zerknijcie sobie na tą ofertę https://www.apia.com/pl_pl/damskie-buty-c.html . Mają tam piękne włoskie obuwie damskie.