Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalog 6098

viversum wróżki i sprwdzalność darmowej porady

Polecane posty

Gość Katalog 6098

mam konto, mogę wziac i pobrac rozmowe darmowa i tylko sie zastanawiam, czy to powazna wrozka, czy jak za darmo to nie bedzie sciemt? Moze ktos mi doradzi?

Gość Katalog 6098
Dzieki, a jesteś pewna, mozesz kogoś polecic?

Gość ja tez korzystalam
i tak mi sie w zyciu popierdoli*o, psycha siadla - lepiej nie igrac ze zlymi mocami. Polecam przeczytac to swiadectwo kobiety, ktora dlugie lata byla wrozka http://adonai.pl/zagrozenia/?id=33

Gość Katalog 6098
To mnie troche z\martwiłyście. Chiałam szukac wsparcia i trudno mi sie zebrac, troche sie boje. HJest kilka wróżkek, o ktorych dobrze pisano, tylko ktora wybrac????

Gość Wrózka z kafeterii-jedyna
Ło rany koguta,zesz kurza twarz! Nie wierzcie w to!

Gość Wrózka z kafeterii-jedyna
Szukasz wsparcia to prosze idz do psychologa!

Gość piEKNa :-)
powiem, tak, zawsze mozesz przerwać rozmowę, jednakże od Ciebiemzależy, czy chcesz porady czy nie. Nie każdy może korzystac z wróżb, jeśli jesteś słaba psychicznie- to odpuść sobie....albo przyjmij to za dobrą zabawę, rozrywkę..

Gość Katalog 6098
Jestm zaciekawiona a i wsparcie tez by sie przydalo zrobie tak, pomysle jeszcze nad tym jak sie odwaze opisze wszystkie swoje odczucia:-)

Gość sra a nie uda
14:07 Katalog 6098 mam konto, mogę wziac i pobrac rozmowe darmowa i tylko sie zastanawiam, czy to powazna wrozka, czy jak za darmo to nie bedzie sciemt? Moze ktos mi doradzi? Sciema!

Gość widzenia punkt29
Ja gadalem i okej, moze nie wierze do konca , ale spokojnie, cos tam sie zgadzało i wróżka była bardzo miła.

Gość widzenia punkt29
he he, ja tez:-)

Gość awrózka pierdziuszka
to istnieja prawdziwe wrózki i te mniej prawdziwe ? te bardziej prawdziwe sa lepsze z psychologii i lepiwj potrfia wami manipulowac i wciskac wam ciemnote . JESTESCIE NIEZŁYMI PALANTAMI BY KARMIC KASA LENIWE STARE DEWOTY KTORE KLAPIA BEZ SENSU HEHE TRZEBA BYC STUKNIETYM NA MAXA

awrózka pierdziuszka no coś Ty.... mogę CI powróżyć jak chcesz? :classic_cool: GRATIS. za 3 minuty tylko tarotra rozłożę :classic_cool: 🖐️ przekonasz się jak się sprawdzi :)

Gość lubie TOOOO
dla każdego, coś dobrego, możecie się ze mnie śmiac, ale 3 razy skorzystałam z porady jednej tarocistki i pomogło mi to wielce. Nie mam już potrzeby na takie porady, w tamtym momencie- było to bezcenne...

DYREKTORKE tyłek sobie wytzryj tymi kartami jak potrafisz chyba ze wcale nie wycierasz po stolcu

awrózka pierdziuszka DYREKTORKE tyłek sobie wytzryj tymi kartami jak potrafisz chyba ze wcale nie wycierasz po stolcu UWAGA wróżę... Otóż jesteś kobietą, nieco nerwową, łatwo się denerwujesz. Karty mówią także, że bywasz agredsywnaw słowach, co więcej, potrafisz osiągać cel jak sobie postawisz - umiesz osiągać to drogą słowną. Drobne problemy z oddawaniem stolca :classic_cool: w młodzieńczych latach nie zmieniają faktu, że jesteś młodą i niezwyklę urodziwą kobietą :classic_cool: 🖐️ I co ? sprawdziło się? ;)

Gość przynajmnie nie ma tam
wrozbity macieja!!!!! buhahahahaha

dyrektorke dobrze sie usmiałam i nic poza tym , spadówka , pa

uściślę, tylko, że te problemy ze stolcem to tylko niekontrolowane wiatry od czasu do czasu :classic_cool: także nic wielkiego nie ma się czym przejmować - w mojej ocenie :classic_cool: 🖐️ ;)

ja tez korzystalam i tak mi sie w zyciu popie**oli*o, psycha siadla - lepiej nie igrac ze zlymi mocami. Polecam przeczytac to swiadectwo kobiety, ktora dlugie lata byla wrozka http://adonai.pl/zagrozenia/?id=33 popieram ten wpis..i to co napisala ta kobieta.Igrala z energiami i wcale mnie to nie dziwi ze sciagnela na siebie zlo;-) Wrozki ze tak je nazwe w wiekszosci to dobre psycholozki..a rozkad tarota to interpretacja obrazkow..nie zastanawialiscie sie moze po co im wasze imiona data urodzenia?Kozystaja zwyczajnie ze zrodla informacji..teraz nawet z google na temat imion.,znakow zodiaku..wy zadajecie pytania i zawsze mozna cos wlasciwego dopasowac:-) Ja wiem ze niektorzy umieja to robic..ale to pochlania czas.energie i trzeba uczyc sie latami.Nie istnieje cos takiego jak wrozba w 10 min.. Pozdrawiam

oj zdziwilbys sie panie dyrektorze ile takich osob poszukuje pomocy..moze to i spisal ksiadz ale wiem o czym ja pisze. kazdy z nas rodzi sie z potrzeba wiary,,wierzymy w rozne rzeczy ..raz sluszne..innym razem nie.Cale zycie podjemujemy wyzwania .niekiedy sa one realizowane i sa spelnieniem naszych dazen..innym razem zalamujemy sie.Wtedy szukamy czegos innego..niekiedy pragniemy zeby ktos pokazal nam droge..jakies swiatelko w tunelu..Znajdujemy ;wrozki: i co mamy w zamian? odpowiedz sobie sam na to pytanie.. pozdrawiam

Gość Alicja9284
Miałam spore problemy w życiu osobistym i trudność w podjęciu decyzji którą drogę wybrać, jak postąpić. Kiedy wszystko inne zawiodło, właściwie bez większej wiary poradziłam się wróżki, właśnie z portalu VIVERSUM. Minęło już sporo czasu i sprawdziło się wszystko! DOSŁOWNIE wszystko! Wróżka nie przeciągała rozmowy, nie owijała w bawełnę, te 15 minut mogłam naprawdę wykorzystać i dowiedzieć się wszystkiego. Jeśli kiedykolwiek będę miała podobne rozterki - na pewno tam wrócę!

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Nigdy wczesniej nie spotkalem sie z wrozka Diana (z wrozkadiana.pl) dlatego nie mogla mnie znac, a jednak potrafila podac wiele szczegolow z mojego calego zycia. jej przepowiednie sie powoli sprawdzaja