Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeewwwwkkaka

jest mi żal mojej mamy nie wiem co robic;(.. help

Polecane posty

Gość eeeeeeeeewwwwkkaka

nie wiem co zrobic, zawsze mialam dobry kontakt z moją mamą.. ale nie wiem cio zrobic teraz: bo ona nie chce pracowac np. w zwyklych pracach i mowi ze to nie dla niej ze by sie źle czula tam itp... tzn w sklepie nie chce, w telemarketingu nie, paznokciami nie chce dorabiac mimo ze ją tego uczylam, nie chce w cukierni, nie chce na produkcji, nie chce w pomocy kuchennej, nie chce cxzegos zwyklevgo ... ona mowi ze chce byc dyrektorem, albo ze maklerem, jakims przedstawicielem powaznej firmy itp... ale nie ma kwalifikacji, ma studia zarządzanie ukonczone ale to prywatne, brak doswiadczenia w tym co ona chce!!!!! ma 42lata, nie jest za piekna, nie sluchga mnie jak jej doradze jak sie ubrac do pracy jakiej ona chce, idzie ubrana tam tak niemodnie mimo ze ja jej cos chce dac czy umalowac... zawsze wie najlepiej, , udaje ze szuka pracy, ale wg mnie gdyby szukala by dawno cos znalazła,dodam ze ona mieszka sama, nie ma pieniedzy na jedzenie!!!!!!!!! nie m a pieniedzy na nic, niedlugo nawet6 kostki mydla nie bedzie miec, nie zartuje!!! moi dziadkowie a jej rodzice ooplacaja jej czymsz za mieszkanie, a kiedys to jej przez 20lat pieniadze na jedzenie dawali wiec nie pracowala przez te 20lat!!! a teraz nagle chce byc dyrektorem itp.. poprostu nie moge jej wytlumaczyc ze nie znajdzie takiej pracy bo brak doswiadczenia nie ten wiek, nie ten wyglad itp.... ona sie pcha tam gdzie nie pasuje i dziwi ją ze ją nie chcą przuyjąć. żal mi jej ze nie ma co jesc...... nie moge jej tez nic kupic bo nie mam bo moj mąz mnie i dziecko utrzymuje obecn ie, chcialam by dorabiala tipsami tzn kupilam jej zestaw do robienia uczylam ją to potem sie z tego nasmiewala i nie robi nikomu a by chociaz na obiad dorobila czy cos,...

Gość muiew
no to masz ciezko.... a twoja mama nie ma rzadnego doświadczenia np. w biurze chociaż?

Gość kolastynaaa
czy to zona ochroniarza?

Gość GRuchaaaa^^^
sama idziesz w jej ślady, więc przyzwyczajaj sie

Gość chyba wiem kim jesteś
A ty jesteś z tej historii- mąż mi nie daje pieniędzy na zakupy- nie miałaś nawet na sok jak dziecko butelkę wyrzuciło-zgubiło itp. twoja mama nie pracowała bo ty ciągle chorowałaś a potem jak było lepiej to też nie. A teraz wystarcza jej do jedzenia zupka chińska albo bułka na dzień. Czy to TY?

Gość to znowu zona
ochronioarza! Dziewczyno lecz sie na nogi bo na glowe to juz za pozno!!!! Nie wiem jak wy ale juz nie oge czytac tego co ta dziewucha wygaduje. KOSZMARRR!!!! ona chyba nigdy nie odpusci.