Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radosław24 prawie magister

Rzuciła mnie po tym jak jej wyznałem co studiuję

Polecane posty

Spotykaliśmy się przez miesiąc, było fajnie i miło dopóki nie powiedziałem jej że studiuję socjologię (bronię się we wrześniu) i jestem na II roku pedagogiki. Najpierw myślała, że żartuję i się śmiała a jak jej powiedziałem, że serio to stwierdziła że facet powinien być męski i że szkoda, iż nie poszedłem na pielęgniarstwo albo kosmetologię :( Jak tak można ludzi szufladkować?

Pewnie następna picz która wolałaby się spotykać z murarzem (to też usłyszałem) niż ze studentem :O

Czyli wg niej kosmetolog, albo pielęgniarz to bardziej męski zawód niż socjolog???? Nie żałuj, to głupia cipa jakaś

Lomu - ona porównała pedagogikę z kosmetologią. Powiedziała, że wolałaby się z murarzem nawet umawiać niż z panem przedszkolankiem. Ech

Gość ds,vcl;dfl
hahah dobrze ci powiedziała zniewieściała cioto

Gość ds,vcl;dfl
Czyli wg niej kosmetolog, albo pielęgniarz to bardziej męski zawód niż socjolog???? Nie żałuj, to głupia c*pa jakaś wg mnie jesteś debilem i nie wiesz co to sarkazm

Gość Gqc
"studiujesz socjologię? buhahhahahahahhahah" szkoda mi ciebie :(

Socjologia to bardzo fajny kierunek studiów - jak jej się nie podoba niech spada! 😭 Widocznie tak jej na Tobie zależy!

Gość dr. Rozalia Luft - Putz
Chroń mnie Boże przed budowlańcami i mechanikami! To seksoholicy! Seksualne bestie w wyrku ponoć!

Gość belerofront..
oj, nie tylko mechanicy i murarze:) a tak w temacie, to całe te forume można podpiąć pod socjologię i wyciągnąć bardzo ciekawe wnioski :)

Gość belerofront..
ci, których nazywasz ruchaczami...

Gość Kloszardzica
Moim zdaniem ta laska wyświadczyła ci wielką przysługę rzucając cię teraz , powinieneś się cieszyć że taki pustak nie zmarnował ci więcej czasu. Facet jest tyle fajnych kobiet w koło a ty marnujesz czas i rozczulasz się nad laską , która cię rzuciła a która jak widać nie była wiele warta.

NIe masz co sie przejmować, że nie chce sie juz spotykać bo jest podejscie jest płytkie. szkoda Twojego czasu na taka osobe :)

Gość lklklsaaa
hehehhehe :P rzeczywiście też nie chciałabym mieć faceta ciapy, sorry wiem że pewnie mnie tu zjadą zaraz ale cóż... Śmieszne kierunki studiujesz. Mężczyzna powinien mieć techniczne zainteresowania, żeby potrafił wymienić przysłowiową żarówkę. Mój facet jest elektrotechnikiem i każdy sprzęt naprawi i skręci. To seksowne i męski wabik. Ja nie mam w ogóle zmysłu do takich rzeczy :P i kręci mnie jak widze jaki on wspaniały i niezastąpiony.

Gość aaaaa tratata
moze nie rzucilabym faceta po socjologii, ale co do pedagogiki hmm no coz srednio bym chciala miec faceta nauczyciela, a juz zwlaszcza jakby uczyl w klasach 1-3 :P ktos powie, ze to plytkie itd ale z 2 str wiadomo, ze po takich kierunkach ciezko z praca, nikt nie chce miec meza, ktory zarabia najnizsza krajowa :P a ekonomia, prawo, zarzadzanie, farmacja, biotechnologia, weterynaria, inzynieria itd zupelnie inaczej brzmi, nie powiecie mi, ze tak nie jest

Gość socjologia??PEDAGOGIKA?SORRY
koles ale jaka ty bys jej przyszlosc zapewnil...

Gość socjologia??PEDAGOGIKA?SORRY
no oczywiscie najlepiej dla idei wziac za meza chlopa ktory za 20lat nadal bedzie jechal na kasie w lidlu.

Gość akurat facet po pedaogice
moze moiec sie nie zle( kierownicze, czy dyrektorskie stanowiska) bo wiadomo,ze facetow w tym fachu brak.