Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvvvwwvvvx

jak jej o tym powiedzieć?

Polecane posty

Gość xvvvwwvvvx

W ostatnią sobotę poznałem dziewczynę, do niczego nie doszło, po prostu miła luźna rozmowa i nic więcej.wymieniliśmy się numerami, ale ani ja ani ona nie odezwaliśmy się już do siebie. wiadomo przemilczał bym to przed swoja ,ale nie byłem sam, po prostu nie chce żeby dowiedziała się jakiś niestworzonych historii od osób 3 Nie zdradził bym jej nigdy tak wogóle, po prostu czasem ludzie na siebie wpadaja

Gość yyyy, bo nie kumam
skoro do niczego nie doszlo, to o czym chcesz powiedziec swojej dziewczynie? O tym, ze pojawil ci sie dodatkowy numer w spisie kontaktow?

Proponuję jej powiedzieć, że spotkałeś babkę i że chciała od Ciebie numer, dałeś jej go, ale powiedziałeś jej, że masz już swoją ukochaną i nie może liczyć na nic więcej niż koleżeństwo. W każdym bądź razie, nie mów, że Ty też wziąłeś od niej numer :)

Gość hm............................
Ja wszystko rozumiem. Ale czemu wymieniliście się nr? Takie rzeczy robi się tylko w celu dalszego kontaktu. No chyba, że tak zawsze robisz:)

Gość xvvvwwvvvx
w sumie musiałem iść i głupio tak było powiedzieć cześć ja spadam Jej numeru nawet nie zapisałem po prostu puściłem jej szczałkę Wiecie dla nie których dziewczyn sama rozmowa z obca dziewczyna to już nie wiadomo jaka zdrada A ludzie są wredni np kumpel już się pytał a robiła ci tamta loda? Potem ktoś jej coś powie i nie wiadomo co wymyśli Dlatego wole to załatwić sam