Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

siedzę i myśle - a wy co robicie?

Polecane posty

I wymyśliłam wiecie tak - co tu robić? Niby dzwonią za mną. Powiedzmy, że z pracą. Ale nie wierzę. Ciągle muszę brać pod uwagę tego powalonego brata. I teraz patrzcie - nie wzięłam pod uwagę samobójstwa i tego że będą chcieli mnie zabić w tej Holandii bo co? Bo mam papieros w biurze, zwolnienie dyscyplinarne w szkole BO PIŁAM - to ważne, i że coś tam - bez sensu żyję... no to jedyne co mogli to powiedzieć mi o papierosie , że mnie nie chcą , że mam papieros od 9 lat i teraz skoro UCIEKAM z Polski bo nic mi się nie udało to oni mi to oświadczają i mogę się powiesić jeśli tak to żle wygląda. No nie wiem co bym zrobiła, ale coś bym tam próbowała tłumaczyć... nie wiadomo co by się stało - nie dostałam takiej możliwości. Teraz dziś - pojadę , a od września chcą mnie zabić za papierosa, powieszonego ucznia i zwolnienie dyscyplinarne. I teraz - nigdy za mną UCZCIWIE nie dzwonili. Teraz telefony z Holandii - na numery holenderskie. Wiecie - po co? Chcą mnie zabić za brata bez matury w ogrodnictwie. No wiecie - ja też jestem przegrana i teraz słuchajcie JEDYNE CO MOGLI to postawić mu szafot pod oknem, żeby sie powiesił bo nie ma matury, ale takie coś co mi zrobili. I teraz ta Magda nie doceniłam jej - co z nią? Bo ja uważam wiecie, że w takim razie ona jest po maturze i szlag ją trafia , że ten mój brat tej matury a ma to ogrodnictwo a ma takie ogrodnictwo i się nie ożenił. Ale też nikogo nie zabił. A Magda wydała się bo zabiła matkę. Teraz stoi o Nerona i pożar, ale z Hitlerem nie ma szans - wypalić mnie też. I co ma mi ona do powiedzenia bo było, że mam OSTATNIĄ SZANSĘ żeby sie wydać a pózniej to już do widzenia - śmierć - ani na amazon ani tam. Ale jakie szanse? I tyle. I tak narządziła I DLACZEGO TA MAGDA NIE - bo tak narządziła Żaklina uciekinierka ze szkoły, z Polski, troszeczkę w sklepie, wszyscy po polsku i co? I to jest zdaniem Magdy dobrze? Zobaczcie jaka ona jest. I jeszcze zabiła 2 ludzi. Wzięła noża, wbiła, spakowała do reklamówek I TO JEST DOBRZE. W tym ojca. Dziecko ma na lewo. Bo ja jestem niewydana - ale to jest dobrze, a ja jestem zła. I Żaklina może nie mieć NAWET SZKOŁY ZAWODOWEJ NA PEWNO, a ten mój brat bez tej matury PRZEZ NIĄ kara śmierci. A Zaklina? To nie jest kara śmierci? Czemu nie siedzi w Polsce i nie handluje papierosami? Bo wiecie ona ma 3 dzieci i będzie mnie szczuć i ci Arabowie ZASADNICZO w tym mieli rację - jak ona te dzieci ma zrobione - chyba sztuczne zapłodnienie. Nie obrażam, ale to nie są dzieci z normalnego pożycia że chcesz dziecko tylko jakieś dzieci diabła. Nic im nie pasuje i ją olali, a ona teraz wiem, że będzie na mnie wszystko zwalała bo ma 3 porody. Ale to niech se zwala na męża , jeszcze się wyraża o nim z uśmiechem DOMATOR a przecież jest to wstrętny człowiek, który ZGWAŁCIŁ na 3 dzieci, z których miała 3 straszne porody bo tak rozumiem że niczego gorszego w życiu nie ma. Bo wiecie - tam nie ma lekarza, niczego. Ona jest WSTRĘTNA ta Magda, to już jedna złość , nienawiść na mnie, że jadę samobójcami i jest mi DOBRZE, zupełnie dobrze bez niej, a tak nie powinno być. I teraz słuchajcie może dostać wylewu, może się byle co tam stać, może zasłabnąć na serce. Ja nie mam z tym nic wspólnego i tyle. Bo na koniec jeszcze ją otrują jakimiś bakteriami - skądś przytachają i będzie na mnie, że ja się nie chciałam wrócić i JA JĄ WYKOŃCZYŁAM przez tę dyrektorkę szkoły średniej moją. Wiecie jak ja się wkurzę to normalnie tam pojadę i jak Neron wszystko podpalę i jeszcze napluję na nie bo się miały odczepić ode mnie dawno temu, a pajac bez matury też i tyle i ja sobie nie życzę żadnego zainteresowania tych lesb moją osobą i tyle. Jak brat nie ma matury to musi się użerać z lesbami i tyle. I to wszystko. On wie co robi, ja też wiem co robię i tyle. I że mnie zajeżdża co jest zawistną świnią o co? O bezrobocie 3 rok? O kasę, której nie mam? I tyle. W sumie jest to zwykły pedał i zwykły nie wiem jak to nazwać NIEWOLNIK SWOJEGO OJCA. Czemu? Nie wiem. Coś sobie wyobraził. Miał trzymał z matką, iść na medycynę , być lekarzem . To ja wykończył, siebie też i tyle :(

On tę matkę zabił wiecie i siedzi z tym ojcem. Dla mnie on w ogóle honoru nie ma że z tym ojcem trzyma. Choć może... czymś się łudził i tyle. Miał się niczym nie łudzić. A ten ojciec - jak moja babcia -DOMNIEMANA. Matka Ok. a teraz zobaczcie ksiązkę pisała na lekcjach - KOMU TO BYŁO POTRZEBNE, nawet jej nie wydali ale była i ksiązka i wszystko było. Żeby nie było, że nic matka nie zrobiła, żeby jej w życiu pomóc. Pisała nawet książkę o rozwódce samobójczyni. Tak jej pomogła i tyle. I ten mój brat - to samo. Pomóz mi tato, pomóz. Listy do Maryni Połanieckiej. A tu ksiądz z 2 dzieci. I myślał, że to mu mogło pomóc i duzo racji miał lecz zapomniał mu ojciec powiedzieć, ze Henryk Sienkiewicz sie powiesił i wszyscy czytają jego książki i państwo polskie uratował, a ja wiecie piszę to bo tak mi przykro, że profesor to wszyscy wiedzieli, że się powiesił i nie, a taki Henryk Sienkiewicz się powiesił i gra i Słowacki na pewno też się powiesił i to jest OK, ale profesor ekologii - polski Sienkiewicz i Słowacki jak się powiesił to to nie. To nawet nie obroniłam pracy, a że tak sie stało to nikt mi nie powiedział. I żeby się nie okazało, że Mickiewicz też się powiesił bo tak tęsknił za Litwą. I tyle. I to jest dobrze on jest wielki Polak, ale profesor ekologii wiecie jak się powiesił to nie. A np. Lepper to polecieli do gazety i myśleli se nie wiadomo co wiecie , a tu g... a taki Sienkiewicz to nawet nikt nie wie. A Mickiewicz to nie wiem, ale żeby sie nie okazało, że też. I tego mojego promotora można wyśmiać. Walęse nie ale jego tak. Bo Wałęsa jest Polakiem, a on nie i jeszcze powinien sobie zmienić nazwisko bo jego nazwisko wprowadza ludzi w błąd i zamiast na niego, ze PODŁY, WSTRĘTNY to na mnie, a on się miał odwalić to na mnie. I wiecie w Holandii było strasznie, ale gdyby nie to to przez niego za brak ZWIĄZKU MAŁZEŃSKIEGO ze szkoły wypad, a tak nie. I się ma wściec. A jestem zaręczona i tylko zbieram na ślub i to wszystko. A pamiętajcie że 2 dzieci urodziłam, przed sklepem mi je ukradli , narzeczony się powiesił i wtedy nie mieszkałam w domu i wtedy mnie mieli wymeldować to nie, że przynosze im wstyd, to się ze mnie śmiali, że MOGE BYĆ, a teraz jak jestem zaręczona to wstyd i wymeldować. Za co?

Gość jsdfyegf
PIERDZĘ

Bo wiecie wszyscy są przekonani, ze przeze mnie ten brat popełni samobójstwo bo myślą , że on jest taki święty. Co wy. Samobójstwo popełni z nienawiści ta Magda bo miałam w sumie rację, wszystko do kitu. No ale urządziła się tam jak KRÓLOWA BONA - nawet nie oddychajcie bo ma 3 dzieci. W dupie i to jest racja. No kasa, a co mają robić dalej? Nie moja sprawa jednakże oskarżyła mnie o zniszczenie koleżanki z klasy. Ja mam siostry samobójczynie - jak juz to o to. Ta była następna, a nie stałoby się to gdyby się tak nie mądrzyła i miała powiedzieć prawdę, że chodzi na korepetycje z matmy. Mnie też zaburzyła ta laska bo z angielskiego najlepsza byłam ja, a przez nia na szarym końcu i tyle. No to się powiesiła i tyle. I to jest samo życie. A Magda nie się dowiem. A to mnie nie obchodzi. Ja sobie tak po ludziach nie jechałam jak ona, takich metod nie znam, nie miałam - co mnie to obchodzi i tyle. Pamiętajcie i Sienkiewicz i Słowacki i Mickiewicz to chyba samobójcy. A profesor też. Bo czemu sie nie chce poddać. Temu. A lepper też. I Stanisław August Poniatowski też. I to wszystko jest prawda. Jim Henson też się powiesił ale co to oznacza? No co to oznacza? To juz sami sobie odpowiedzcie na to pytanie :(