Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3g3yh3t

odmiana losu? Boze kiedy

Polecane posty

Gość 3g3yh3t

tyle nieszczesc na mnie spada;/ostatni rok to jakas masakra straszne prooblemy zdrowotne, operacje 3 kregoslupa samotnosc i nowe problemy zdrowotne nie mam sily;( wiek 20

Gość Donata00
ja chcę wygrać w lotka

Gość zalamkatotalna
nawet nie wiesz jak cie rozumiem. -samotnosc -problemy zdrowotne, 2 zabiegi -brak pracy

Gość 3g3yh3t
jakie zabiegi??

Gość totalnazalamka
zabiegi na zespol ciesni nadgarstka. mialam mocno zaawansowany i niestety powrot d o sprawnosci troche potrwa

Gość czy ty
Ja cenię Kazika jako artystę w ogóle. No, ale nie o tym jest ten topik. Eh, dziewczyny, sorry, ale co mają powiedzieć ludzie sparaliżowani czy pozbawieni kończyn?

Gość 3g3yh3t
he apropos paralizu prawie go uniknelam!! wiec bez takich

Gość o odmianie losu
Przyłączam się do klubu: - samotność bez szans na zmianę - znienawidzona praca - brak pieniędzy - kręgosłup w proszku; boję się iść do ortopedy - i tak dalej...

Gość Jojo jojojojojojojooj
ja nie wierze w odmianę losu, no ale cuda się zdarzają. Jedni mają całe życie pod górkę i tak już na tym świecie jest.

Gość 3g3yh3t
zeby odmienic swoj los chodze po lekarzach i po szpitalach:o

a pozytywne nastawienie? cale nasze zycie jest odzwierciedleniem naszego stanu ducha..jezeli bedziesz coiagle pesymistycznie nastawiona do wsyzstkiego nic sie nie odroci..Wstan rano ..i chociaz boli..nie masz pracy pomysl jak pieknie jest sie obudzic..miec extra prace.super zdrowie.wspanialego faceta itp rzeczy.. To od razu sie nie zmieni ale spokojnie..odmiana przyjdzie i to szybciej niz myslisz..idz ulica lub na spotkanie o prace.usmiechaj sie mimo tego ze sie dolujesz..zobaczysz zmianeotoczenia a potem swoja;-)