Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santiela

wredna "koleżanka" w pracy - pomóżcie

Polecane posty

Gość santiela

7 miesięcy temu zaczęłam pracę w pewnej instytucji. od razu zżyłam się z zespołem, jednak mam problem z jedną z dziewczyn, której nikt ni e lubi. Na każdym kroku mi docina. Starałam się początkowo to ignorować, potem nie wytrzymałam i jej odgryzłam pare razy ale ona się uczepiła i nie odpuszcza. oto kilka przykładów - wchodzi do mnie do pokoju (siedze z koleżanką) i mówi o nie wiedziałam że swieta już tuż tuż a my zdziwione o co chodzi a on bo x ( tu moje imie) już się obwiesiła biżuterią jak choinka, - w towarzystwie potrafi mi powiedziec ze chyba wygralam bon na zakupy w tanim sklepie ze az tyle nosze taniochy -albo ze moje perfumy śmierdzą -albo ze przytyło mi się i nie powinnam się tak obcisle ubierać gdzie ja mam 165 cm i ważę 56 kg a ona ma przy 170 gdzieś z 90 lub 100 bo jest gruba strasznie - ostatnio wypaliła mi że mam chyba dużo kochanków bo co chwila mam nową bizuterię. co mam zrobić bo ja jej też przygadałam ze te docinki z nadzieją ze się odczepia ale ona dalej jest taka wredna

Gość NeoGeo
Możesz jej powiedzieć, że ludzie głupsi od ciebie nie są w stanie Cię obrazić. I ignoruj :)