Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daggfhdddddddddddddddd

Sa tu jacys panowie? Chcielibyscie taki prezent?

Polecane posty

Jaki prezent byscie woleli na urodziny? Wszuystkiego sie nie da, mam ograniczony budzet :) - cos zrobionego wlasnorecznie, zwiazanego z jego zainteresowaniami (dodam, ze zrobione dobrze, starannie i przydatne) - zamiast prezentu kolacja w bardzo nietypowej knajpce - zamiast prezentu zalatwiony wyjazd 1-dniowy z noclegiem (wyzywienie wlasne ja bym wziela) - bizuteria z grawerem???

Nie ma na kafe zadnego faceta czy nie podobaja sie Wam takie pomysly? Co kobitki Wasze Wam kupuja?

Gość dla mnie 4 odpada
1 lub 3 choć 2 też ciekawe, lekko straszy określenie b.nietypowej

Mysle ze by mu sie spodobalo, to taka restauracja, gdzie je sie po ciemku, posilki nosza kelnerzy wyposazeni w noktowizory. Ale sie zastanawiam, czy do tego nie wypadaloby dac prezentu, a na i restauracje i prezent mnie nie stac

a ja mam lepszy pomysł ;p Kup sobie ładną bieliznę, zrób kolację, a potem wiadomo. Możesz kupić sobie taki 'gadżet' jak strip panty :)http://ir.i.wp.pl/r,id,d140NTA7aF40NTA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2kvemFrdXB5My9ycW0vMTE5MDQveF9kZWEwZWQ4ZTJmYzk3N2FkM2ZjZDgxNDU3MTY1NGEuanBnO21edHJ1ZTtwXnRydWU7dF5qcGc7c156YWt1cHk0O2Z0XjE=.jpg coś takiego. Ja to ostatnio kupiłam;p później wiadomo udany seks i po prezencie;d możesz go specjalnie traktować, związać go czy coś. I przy okazji prezent dla Ciebie bo będziesz miała ładną bieliznę;p o!

Gość kwartnik
jakie prezenty ? wiesz, kobiety zwykle uważają, że facet ma bardzo małe wymagania , więc otrzymuje skarpetki albo dezodorant z podkreśleniem - używaj aby nie capić i pamiętaj o tym, dalej szczoteczkę do zębow a porfel to już jest super prezent :) a Ty tu wyskakujesz z jakimiś grawerkami i z kolacją przy świecach to co się dziwisz, facetów zamurowało :)

Gość kierowcaTIRA
biżuteria z grawerem i cało nocny sex

Gość kwartnik
a biżuterię z grawerem to gdzie mam zawiesić , na nodze ?

Gość pytajnik???
te pierwsze to co to takiego??

Niesmiertelnik z grawerem :D albo obraczke. margirit - ten prezent odpada, jest troszke oklepany :)

Pierwsze - nie powiem, bo nie chce byc zdemaskowana, to jest nietypowe ale duuuzo z tym roboty i jest cenne :P

no to ja już nie wiem. Zawsze jak swojemu coś kupowałam, dawałam to wszystko dla niego było bezużytecznym gównem ;p

Sex i bielizna odpada, bo na codzien nosze sexowne majtki, czasem ponczochy, gorsety, a w sexie nie mamy zahamowan :) wiec to nie byloby cos niezwyklego. Ale wybredziuch Ci sie trafil :P

Gość Malwinka_27
Witam wszystkich Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, która mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość stanley kowalski
Wlasnoreczny prezent..... I co mi zrobisz?? Kasztaniaka?? Zrob mu dobrego loda i pozwol na anal.

Gość Mark+Iza
może bon do SPA, do rossmanna, do empiku, bilet do kina dla 2-osób ???

Ale jaja :) moj stary temat :) Narcyz 566 - na szczescie nie wybralam nic podobnego do proponowanych przez Ciebie rzeczy, bo by sie biedak zalamal :) nie jest bowiem infantylnym 15-latkiem.Urodziny byly dawno, byl zachwycony. veszez - rozumiem, ze Ty kobitko w ten sposob oszczedzasz na prezentach, ze na codzien macie nudne zycie sexualne, a na swieta pozwalasz sobie na wiecej? ;-) Ale to nie u mnie. Co tam. Piszcie. Moze ktos skorzysta. Ja prezent na Swieta mam juz

Gość veszez
jestem facetem .. Prezenty mnie nie ruszają .

Aha. Rozumiem. Masz zatem oziebla i malo pomyslowa kobitke lub jestes prawiczkiem z kafe? ;)