Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do graczy

gry o wojnie w Wietnamie

Polecane posty

Gość pytanie do graczy

znacie jakieś? Albo niekoniecznie w Wietnamie - ale podobne klimaty?

Gość pytanie do graczy
Dzięki! Tylko jedna jest?

Gość pytanie do graczy
🖐️ będę czekać :-)

Gość pytanie do graczy
widzę że "graczka" z ciebie :-) dzięki wielkie!

ja ??? nigdy w życiu ani złamanego centa na grę nie wydalam i nie wydam. !!! :D:O mój facet gra i komentuje wszystko stad moja ''wiedza'' :P przy Battlefield spedzil jakies 500 godz. a ja z nim :O:P boje sie pomyslec ile przy reszcie gier - w kolecji ponad 70 :O i ciagle rosnie :O aha w pazdzierniku albo listop. bedzie premiera Battlefield :P

Gość pytanie do graczy
:-D "przy Battlefield spedzil jakies 500 godz. a ja z nim" - to chyba nie dałaś mu za bardzo pograć ;-)

i tu sie myslsz :D jakas dziwna magia go ogarnia :D nawet nie slyszy co do niego mowie. jest w innym wiecie :P:D ja w tym czasie siedze w sieci itp. slysze tylko komentarze :) dla mnie to czarna magia - a jak trzeba rozwiazac jakis problem z konsola ps3 siadam przed kompa, szukam, mowie co ma zrobic i po problemie :D kiedys takim sposobem wygralam zaklad - na niezla sumke i kilka browarkow :D

Gość pytanie do graczy
:-) powiedz mi - Battlefield Vietnam i samo Battlefield , co pisała Tap Madl i to, co ma się dopiero pojawić - to nie jest jedno i to samo???? Gry fajna rzecz, nawet w dużych ilościach - bo gdy człowiek jednak jest w stanie oderwać się od komputera - to jeszcze z nim nie jest źle. Są tacy, co rzeczywiście nie potrafią. Gotowi są resztę życia tak spędzić.

Gość xvvvwwvvvx
dwie stare gry pamiętam z 2004? Vietnam i Vietkong i strategia plutoon oparta na filmie z 2003

z tego co wiem Battlefield BF Bad Company 2 BF Battlefield Heroes- to chyba z neta mozna pobrac BF 1942 BF 3 BF Wietnam. prawdopodobnie wietnam byl dodatkiem. kurde nie chce cie w blad wprowadzac :O poczytaj w sieci. wiesz lepie ode mnie

Gość xvvvwwvvvx
aha i men of valor 1 i 2

Gość xvvvwwvvvx
grałem w wietnama jest jakieś 17 misji do przejścia bez multi nawet mam jeszcze gdzieś płytkę tylko nie wiem czy działa

Gość pytanie do graczy
poszukam :-) i dzięki za nowe tytuły!

ja gralam w Heavy Rain - usmiercilam wszystkich bohaterow :O zaliczylam jakies 23 % :O:P a moj facet smial sie ze mnie kilka mc :P:O do HR podobna jest L.A. Noire. moze moje nieszczescie ja kupi to sobie pogram :D aha jeszcze bazz' a mecze :P jak chce sie wyżyć to Mortal Combat vs. DC Universe i Mortal Combat :)

Gość xvvvwwvvvx
polecam ci nową gre sniper ghost warior tez się dzieje w dzungli tylko zamiast wietnamców zabijasz rebelaintów czarnych ale realia takie jak w wojnie wietnamskiej