Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezceregieli

Nie da sie oszukać serca ,...co zrobić.?

Polecane posty

Witam wszystkich,. Bardzo miło mi ze czytacie ten post bo potrzebuje rady,... Spotykam sie z kims juz od 4 miesiecy.Na poczatku cudnie trzymanie sie za rączki całuski,gotowanie razem swietnie sie bawiliśmy razem czuje sie przy nim swietnie on dodaje mi skrzydeł ,na nowo odrzyłam ...potem trudna rozmowa o tym ze ON nie chce sie wiązać ( był w trudnym zwiazku zdradzony ,a ja tez leczyłam serce po swoim kochasiu) ale wróciło do normy ,...było ok pisanie gadanie,..itp az tu nagle natcheło mnie i powiedziałam mu ze " cos do niego czuję" i tak jakby wszystko prysło.... mimo tego bylismy juz bardzo nakeceni na siebie ,..czesto sie nakrecalismy ...ah cudnie.... obiecalismy sobie ze nie zrobimy tego,nie spieszymy sie ,..powoli ......no ale niestety ..stracilismy głowe...pare dni temu doszło do tego i bylo cudnie .... i niby wszystko jest ok ,..pisanie gadanie ale nie wiem co o tym myslec ,....boje sie z nim o tym porozmawiac nie chce go stracic ,on jest wyjatkowym człowiekiem,.. chciałabym tylko wiedziec czy on czuje to co ja czy to tylko jakies głupie zabawy,....ah szok znów czuje to samo co z moim pierwszym partnerem zał i ból który nie pozwala mi funkcjonowac ,..Boze chyba sie zauroczyłam Jesli ktos dotarł do końca to dzięki ,.za błedy przepraszam ...:)