Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEGAWAŻNE

U mnie w ogródku znajduje się stara sieć wodociągowa i kanalizacyjna

Polecane posty

Gość MEGAWAŻNE

zakończona szambami :( Ostatnio słyszałam że wszystko co znajduje się na posesjach właścicieli i jest nieaktualne powinno zostać pousuwane. Tak właśnie u mnie jest, mam stare nieczynne szamba i przewód odpływowy do nich. Nic w nich nie leci, ale fakt że wszystko w ziemi jest :( Czy powinnam zlecić remontówce żeby pousuwali te nieużywki ? A może wystarczy abym usunęła włazy z szamba i zaślepiła je jakoś? Błagam, W A Ż N E !!!!!!!!

Gość MEGAWAŻNE
No właśnie wodociągowcy u mnie byli i wykrywaczem metalu mi to wszystko poznajdowali :( Dzisiaj szukali chyba ze 2 godziny i miejsca gdzie zabrzęczało pozaznaczali sprayem i wbili pachołki. Wezwał ich sąsiad parę bloków dalej żeby sprawdzili mi teren bo wie że kiedyś jak robili kanalizację to nie pousuwali starych szamb :( Teraz mam problem bo oni mi tego nie usuną tylko przekażą sprawę Centrum Zarządzania Kryzysem :( Jeśli będzie decyzja że będą to usuwać, to będę miała rozpruty trawnik na całym ogródku. A trawę nie tak dawno sadziłam, z jakieś 3 lata temu... Normalnie nic tylko się załamać :(