Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska_ona20latka

Dlaczego dla chłopakow wazny jest tylko biust?

Polecane posty

Gość płaska_ona20latka

Zaden chlopak nie zwraca na mnie uwagi bo jestem plaska... co zrobic?

Gość cie choroba :P
bo nie wiedzą co z rękami zrobić:D a tak cap za cyce:P

Gość mam 2 koleżanki
zupełnie płaskie i mają męzów.

to jest beczka bez dna, gdy masz piersi spojrzy na tylek, gdy masz tylek spojrzy na twarz, gdy masz twarz spojrzy na ciuchy gdy masz ciuchy spojrzy na charakter gdy masz charakter spojrzy w portfel gdy masz portfejuz to wszystko Ty juz nie potrzebujesz faceta ehehehe

mialo byc tak to jest beczka bez dna, gdy masz piersi spojrzy na tylek, gdy masz tylek spojrzy na twarz, gdy masz twarz spojrzy na ciuchy gdy masz ciuchy spojrzy na charakter gdy masz charakter spojrzy w portfel gdy masz portfel znaczy ze masz to wszystko wtedy nie potrzebujesz juz faceta ehehehe

Gość lallalalalalalallaal
Wcale nie jest tak jak mówisz :) A poza tym wydaje mi się, że wielu facetom bardziej podoba się tyłek niż biust ;)

Jeżeli Ty sama ciągle narzekasz na swój biust, tyłek czy jeszcze coś innego, to jakim cudem chcesz, żeby facet zauważył u Ciebie jakieś pozytywy? Zacznij się sobie podobać, staniesz się pewniejsza siebie a wtedy i mężczyźni zaczną Cie inaczej postrzegać;]

Gość płaska_ona20latka
ale serio niektorzy z chlopakow maja wieksze, ja nawet nie mam rozmiaru A, gdybym miala B to bym sie poplakala ze szczescia. Czy jakies tabletki pomoga? Bo wszystkie bluzki zle leza, a o stroju kapielowym to juz wogole nie mam co wspominac

Gość onadobrzeradzi
nic nie rób,ja mam A,tez 20 lat,za miesiac biore slub,narzeczony szaleje,mowi ze takie male sa najlepsze,ciagle chcialby je piescic,a pomysl sobie jakie plusy na przyszlosc,i na dodatek mozemy chodzic w bluzce bez stanika,a uwierz ze to takze kreci facetow!!!!idz spojrz w lustro,i powiedz jestem zajebista!!!to Ci pomoze!!

Gość dziunia125
To po części kwestia akceptacji swojego wyglądu. Widocznie masz kompleks na punkcie małego biustu. Nie warto marnować życia na zamartwianie się z tego powodu. Eksponuj inne walory Twojego ciała, na pewno jakieś masz! :) Znam osobiście deski,które nie są same i mają spore powodzenie u facetów. Biust wcale nie gra najważniejszej roli. Małe jest piękne. Mały biust też ma swoje zalety: nie będzie wisiał po latach, kręgosłup nie będzie bolał,z małym biustem jest wygodniej. Strój kąpielowy wybieraj z push-up'em. Ale skoro sądzisz,że większy biust jest ci niezbędny do pełnego poczucia się atrakcyjną to pomyl nad operacją,jakimiś tabletkami,masażami,albo kremami-być może warto.

Gość płaska_ona20latka
za to ja sama zwracam uwage tylko na imprezowiczow ruchaczy, co sa bardzo przystojni. Normalny przecietny spokojny chlopak to dla mnie zero i takich omijam z daleka. Choc oni nie patrza na cyce jak ci imprezowicze ruchacze, no ale ja lubie tylko niegrzecznych chlopcow.