Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygrałam_!!!

PRZECZYTAJCIE JAK WYGRAĆ ŻYCIE !!!!

Polecane posty

Gość Wygrałam_!!!

To znaczy wy i tak nie wygracie ... Witajcie debilki. Jak tam w biurze za 1200 albo na studiach bzykanko z dziekanem za zaliczenie? Byłam kasjerką w tesco ale.... wyrwałam lekarza. Teraz będą piła soki całe dnie leżąc dupą do góry a on biedak tyra w szpitalu i jako pracownik naukowy na uniwersytecie jakies tam durnoty bada, ale za to przynosi do domu tyle sałaty ze będzie mnie stać na wszystko a wy dalej żryjta w biedronce krowy rozpasle top-czipsami. HAhahaha ale mi dobrze :DDD Normalnie gardze wami wywłoki nędzne. A teraz sobie hejtujcie, obrażajcie róbta co chceta ja ide się wykąpać w płynie Shiseido za 260zł (starcza na 3 razy) w trójkątnej wannie z hydromasażem a potem zjem coś dobrego, powybieram z jednej dwoch wysokich az pod sufit srebrnych lodowek, jedna na napoje druga na jedzenie. No to tyle. Żyjcie sobie dalej szare myszki. Ja jestem PANI DOKTOROWA !!! DO BUDY!

Gość jsaiuuuuhhhhhhhhhhhh
Nie udawaj baby........geju Tylko robisz za rurę analną......w zamian za kotlety i oranżadę Konserwuj rurę ...coby ci się nie wywinęła na zewnątrz

Gość Wygrałam_!!!
Zaczyna sie, wiem ze dupsko boliz zazdrości. A ty nie w robocie za 800zl przedstawicielu wody mineralnej? Juz mi stąd....ddddrrrr !!!!

Gość Do gejaaa
Rura ci boli nie z zazdrości ale z płacenia za kotlety i oranżadę .......he he he

Gość Wygrałam_!!!
nie pije oranżady, pije soki, świeże. Wlasnie pije prosto wycisniety z 4 różowych grejfutów...No to smaruj do roboty bo cie majster opier-doli jak burą suke

Gość Wygrałam_!!!
HAhahahaha aż sie pochowały suki zazdrosne. Ździry.

Gość kanta_lupa
tylko ojedzeniu myślisz ? oj to pan doktor długo z taką nie wytrzyma lepiej czytaj Hegls .

Gość Wygrałam_!!!
Jem gowna z tesco.

Gość a wiesz coooo ... mlunie
ja ci moge powiedziec jak przegrac :)

Gość Wygrałam_!!!
JAkie z was zawistne i wredne kórvy to aż mi was szkoda tepe ci-py. Mi sie udało a wam nie więc zamknijcie mordy pisdy !

Gość kanta_lupa
bardzo trudno uwierzyć w twoją historię, jest to nawet niemożliwe i robi sie nierealne z kazdym twoim nastepnym wpisem na jakie schorzenie psychiczne cierpisz? .

Gość kafe kafe
Fortuna kołem się toczy :))

Gość megaZdzira
Już się nie moge doczekac tego 1-go września

Gość kanta_lupa
to już jutro .

Gość everything must change
Wiesz co ja też się nie mogę doczekać. Dzieciarnia w dzisiejszych czasach jest jakaś psychiczna

Gość mys;e tsdgj
oby ten twoj lekarz cie w dupsko kopnol materialistko jebana zal mi cie ps drugi wpis wygrywa:D

Skoro jest lekarzem to niech Ci mózg przeszczepi bo takiego organu u Ciebie nie stwierdzono.Poza tym lekarz-lekarzem ale skoro ma aż tyle kasiory,co piszesz to chyba dorabia w burdelu albo daje dupy dyrektorowi szpitala :D.

Gość Wygrałam_!!!
Zazdrosne suki, kobiety kierowcow, robotnikow fizycznych i cfelkow tyrających w urzędzie w spoconej firmowej koszuli za 1200. Zera....zazdrosne polaczki yebane

Gość kanta_lupa
tu nie ma takich, tylko ty zostałeś, ale to troszkę niemądre wyzywać samego siebie naprawdę interesuje mnie, na co chorujesz ? .

Gość Wygrałam_!!!
Na Twoją matke, ktorej tak jak tobie tez sie nie udalo. A mi tak :)

Gość Srebrne lodówki są passe
Gratuluję! A gdzie Cię zabrał twój ukochany na wakacje? Acha, powiedz mu żeby kupował ci lepsze kosmetyki, Schiseido są dla plebsu.

Gość kanta_lupa
moja mama wyszła za inżyniera, dzięki czemu całe życie mogła spędzić na pracy hobbystycznej z minimalnym dochodem, ale za to w zgodzie z jej pasją. i tego nie ma w twojej historyjce, zażerasz sie frykasami z lodówki i wanna z hydromasażem, kiepskie te luksusy, a w dodatku do czasu, bo jak doktor taką pusta babę kopnie w de, to ona kompletnie goła zostaje, dlatego madra kobieta, nawet jeśli ma bogatego męża, to pracuje, żeby z reką w nocniku nie zostać, nawet złotym nocniku następnym razem napisz to lepiej bo nikt sie nie nabrał .