Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasojada

Czy wasze dzieci też są takie niejadki??? Moja córka może cały dzień nie jeść..

Polecane posty

Gość klasojada

Ma prawie 15 miesięcy a waży tylko 9700 przy wzroście 76cm. Jest taka drobniutka że wszystkie ciuchy na niej wiszą a ona nic nie chce jeść. Kupiłam jej witaminy na poprawę apetytu ale to nic nie pomogło. Może znacie jakieś przepisy dla niejadka...

U nas mleko to zło :o ciągle ciągniemy na 10centylu ;/ próbowałam wszelkimi sposobami, nic nie działa. Po prostu taka chyba jego uroda, że jedzenie to strata czasu.

Gość AaliyahDanaHaughton
a robiłas jej badania?? szukałas przyczyny tego niejedzenia????

Gość agnies121
u mnie znowu na odwrót, ciągle by jadł, a jak widzi butlę z kaszką lub mlekiem to piszczy i krzyczy, pochłania ją w minutę i krzyczy że mu mało...

Gość kamila ale nie sw
agnies, moze twoje dziecko choruje ze tyle chce jesc, to nie jest zdrowe zachowanie.

Gość agnies121
generalnie ja też lubie sobie dobrze zjeśc więc może to dziedziczne ;), nie wiem, ale przy najbliższej wizycie zapytam lekarza...

moja córcia co prawda skonczy niebawem dwa lata, ale się wypowiem bo w temacie. od zawsze byla niejadkiem, z reszta po dziś dzień, chociaż na niejadka nie wygląda. Jak miala zaledwie kilka dni dowiedzielismy się, ze w szpitalu zostala zarazona rotawirusem, przez dwa tygodniemleko tylko zwracala. dopiero po wielu tygodniach WYRÓWNAŁA MASĘ URODZENIOWĄ!!!!! ile ja sie namęczylam, zeby dziecko wrocilo do normalnej wagi takiej jaką mają jej rówieśnicy to szok. mala jesc nie chciala i wymyslalam rozne badziewia zeby tylko jadla, nawet pokazywalam jej żyrandol hehe i byla nim zainteresowana jakze i tym, ze byla wysoko i to owracalo jej uwage od wkladającej kanapki do buzi czy łyżki zupy. mowie wam, cuda nie widy. Mozecie sie smiac, ze tak robilam, ale corka byla na rpawde slaba, byla bardzo odwodniona po tym rotawirusiue,w szpitalu w ogole byli w szoku, ze przeszla cos takiego. dzis ma niespelna dwa latka, wyglada sobie jak okaz zdrowia, ale dalej jest niejadkiem i z reka na sercu przyznam, ze jestem przewrażliwona na punkcie niejedzenia u niej przed to wszystko co dzialo sie w pierwszym roku jej życia

Gość klasojada
Jeszcze nie robiłam jej badań ale w przyszłym tygodniu zamierzam ją zabrać do lekarza i niech na wypisze skierowania na badania. A możliwe to że ma owsiki i dlatego nie chce jeść???