Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7dzieciizadneniechcebliskobyc

7 doroslych dzieci i zadne nie chce byc blisko rodzicow!!

Polecane posty

Gość 7dzieciizadneniechcebliskobyc

Najstarszy syn osiedlil sie w innym wojewodztwie, tam sie ozenil i okazalo sie ze postanowil tam zamieszkac. Bylam zszokowa. Kolejni syn wyjechal do Paryza, po kilku miesiacach oznajmil nam ze zostaje tam na stale. Dwaj kolejni synowie wyjechali do Włoch i również tam się osiedlili, bo stwierdzi że dobrze tam zarabiają i nie mają zamiaru wracac. Teraz jeszcze gorzej bo liczyłam że przynajmniej corki będą blisko nas a tutaj cóż nic. Jedna córka wyjechała do braci i we Włoszech postanowiła sobie wyjdź za mąż, kolejna córka również kupiła sobie mieszkanie w innym województwie. A najmłodszej córka oznajmiła nam że w tym roku wyjeżdza do Meksyku na studia. Co powinnam zrobic w takiej sytuacji. Dzieci powinni byc tam gdzie rodzice by miał kto rodzicom podac szklanke wody.

Gość zapseudonimeme
-8/10 było by -10/10 ale interpunkcja i orto jest ok

Gość sama mam 3......
nic nie zrobisz w takiej sytuacji dzieci mają prawo do swoich wyborów i życia ...sama mam 3 dorosłych już synów na razie jeszcze studiują ale oboje z mężem zdajemy sobie sprawę z tego że żaden z nich nie wróci do nas po studiach mimo że mamy dom i miejsce na to żeby choć jeden zamieszkał z nami jeśli się ożeni ....mieszkamy w małym mieście tutaj perspektyw na pracę nie ma więc musimy się z tym pogodzić że zostaniemy sami