Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaczmy sie:)

wasza druga połówka za granicą, jak sobie radzicie?

Polecane posty

HE ;D Ja poznałam się z moim przez internet. :D pisaliśmy przez 2 miesiące i po 2 miesiącach przyjechałam do pl i sie spotkaliśmy po jakimś miesiącu od spotkania zakochaliśmy się i zjechałam do pl na stałe potem zamieszkaliśmy ze sobą i do dziś jesteśmy parą jest cudownie mieszkamy razem już rok a jeszcze przed nami długa droga :D (ja mieszkałam za granicą a on w pl) Wytrwaliśmy :)

Mozesz jej podziekowac, nieswiadomie zaszczepila w Tobie nowe pasje;) Ale z Ciebie romantyk;)

Gość Aseksualny Impotent
Zdradzać trzeba wtedy . . . r00chać się chce, a nie ma z kim! partner też się d00pczy za granicą . . .

Gość kamilla1005
ja też miałam chłopaka za granicą, ale tak się nie dało, więc dołączyłam do niego :) i teraz jest tak jak być powinno :)

05 masz racje moze sobie znalezc nowa do zwiazku, ale moze byc tylko na seks, ale jak bede siedziala i myslala to nie doprowadzi to do niczego dobrego. Za duzo czasu spedzam ostatnio w domu i to wszystko przez to;) A 4 lata to naprawde dlugo, ale widywaliscie sie czesto. andziaa92 przez internet to juz w ogole ostro;) Ale udalo sie, mozna;)

Mój facet wyjeżdża na 3 miesiące i jakoś sobie tego nie wyobrażam , boję się że jak wróci to juz nie będzie to samo. A nawiasem mówiąc miałam taką sytuację wśród znajomych. Dziewczyna wyjechała za granicę będąc w ciąży zostawiła narzeczonego w Polsce strasznie go niby kochała,planowali ślub, imię dla dziecka. Była u rodziny miesiąc coraz rzadziej kontaktowała się z chłopakiem aż w końcu oświadczyła mu przez telefon że go nie kocha i że dziecka już nie ma , wiadomo co zrobiła. On pojechał do niej a ona się zachowywała jak gdyby nic dla niej nie znaczył . Byli dość długo razem

Aseksualny Impotent, tak, tak sadzac po nicku to wiesz o tym duzo;)

Gość kacza pacha
ja tez bylam dwa lata za granica i zwiazek przetrwal, a nawet umocnilismy go i nauczylismy sie sobie ufac, widzielismy sie srednio co pol roku- raz bylam miesiac, raz tydzien tam mialam wielu adoratorow i nie mam tu na mysli jakiegos frajera, ktory cos tam proponuje mi na imprezie tylko gosci, ktorzy staraja sie przez pare miesiecy, w koncu odpuszczaja i mowia, ze zazdroszcza mojemu chlopakowi, bo taka wierna dziewczyna to skarb oczywiscie chlopakowi wszystko opowiadalam, czasami byl strasznie zazdrosny, czasami bywalo ze po jakiejs imprezie spalam z jakims kolega w lozku, bo np byl mocno pijany a byl samochodem, ale zawsze zawsze tlumaczylam mu, ze kazdy oprocz niego jest dla mnie aseksualny... teraz nasz zwiazek jest cudowny, np jade z kolezankami pod namiot na weekend i nikt tu nie jest zazdrosny, gdzie np w innych zwiazkach widze jakies chore sytuacje, gdzie laska chce isc na dyskoteke, a koles az wpada w szal teraz bezgranicznie sobie ufamy

kamilla1005 niestety ja nie mam takiej mozliwosci... kawa_z mlekiem to co napisalas to tragedia to bylo takze dziecko tego chlopaka, a Ona tak Go potraktowala smutne, ale mysle, ze byla mloda, albo poprostu niedojrzala..

kacza pacha tak kiedy partner jest za granica jest ciezej, ale tak jak mowisz pozniej wynika z tego wiecej korzysci;) My na poczatku kiedy byl w Polsce nie ufalismy sobie naprawde pczatki byly bardzo trudne, na poczatku kiedy byl za granica tez nie bylo latwo, ale jest duzo lepiej, ale jak widac po temacie wciaz mam z tym jakis problem;)

Gość kacza pacha
a wy tez uprawiacie/ uprawialiscie seks przez skypa? :D taki cyber seks to po prostu ketonal na rozlake :)

kawa_z mlekiem no to juz w ogole, moze kogos poznala. kacza pacha- ja nie probowalam, ale to swietny pomysl;) Trzeba bedzie sie przygotowac w jakis wieczorek;)

Ja na razie mykam, ale wroce(papa)

Gość kamilla1005
ja też musiałam swoje odczekać, żeby ukończyc studia, a teraz jestem za granicą, znalazłam pracę a co prawda to prawda- teraz bardziej sobie ufamy, skoro przetrwaliśmy na odległość :)

No tak ja mam nadzieje, ze On wroci wczesniej, bo przede mna jeszcze dluga droga na studiach.

Może jescze ktos podzieli sie swoimi doswiadczeniami? Tymi dobrymi i zlymi takze?

Gość syll19
dasz rade!! tylko musisz sie przyzyczaic do tego ze on jest za granica... musisz nauczyc sie mu ufac bo to podstawa... moj chlopak tez jedzie za granice i sie troche boje ale ja jestem w ciazy to to troche zmienia postac rzeczy... zobaczysz ze jezeli bd soboe ufac to nic sie nie zmieni miedzy wami a jeszcze napewno milosc sie umocni

Syll19 o jestes w ciazy to trudna sytuacja, a na dlugo wyjezdza? I masz racje zaufanie to podstawa.

Gość naiwnebaby
Ale wy jestescie glupie. Tak napewno sa wam wierni. Tam sa wolni nikt ich nie widzi a wy myslicie ze siedza grzecznie i czekaja na was??

Naiwnebaby- Nie wszyscy zdradzaja, tak samo jak nie wszyscy sa wierni...

Gość forume
A wasi faceci czasami wychodza gdzies? Jakies bary, dyskoteki czy cos? Bo moj czasami wychodzi...

Gość forume
nikt nie ma nic do powiedzenia? bo ejstem ciekawa..