Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

DŁUGO OCZEKIWANA... cała prawda o dyrektore......

Polecane posty

Gość ooo boshheeeee
:classic_cool:

Gość nutka7
Hej :) To idziesz do tej Cooltorki dziś :D

[zgłoś do usunięcia] otulona_snem dziwne to zdjecie wywolalo u mnie obrzydzenie,mimo ze pewnie wielu mezczyznom i kobietom sie spodoba OOOO... moja specjalistka od eurooo.... 😘 :classic_cool: 😘 🌼

widziałem już wszystko sam nie wiem dlaczego, ale strasznie działasz mi na nerwy... chyba postaram się o banicje dla ciebie ale przyznasz, że beze mnie byłoby tu straszliwie nudno :classic_cool: 🖐️

Gość nutka7
dyrektorke To do zobaczenia :) Może coś zaśpiewamy razem ;)

"ale przyznasz, że beze mnie byłoby tu straszliwie nudno" Cóż nam szkodzi doświadczyć tego empirycznie ? :p

nutka7 To do zobaczenia Może coś zaśpiewamy razem dla Ciebie nawet zapiszę się na kurs śpiewu :P :P :P 🖐️

podnosze, pokonujemy dyrektore wypycha se stanior, bo nie ma co w niego wsadzić wiem wiem. pisałeś w zeszłym tygodniu o noszeniu kowadła w gaciach :classic_cool:

otulona_snem to juz niewazne co wypycha,ale fota miala byc niby powalajaca na kolana a jest obrzydliwa do bolu,brak jakiejkolwiek finezji i smaku,tak jakby kiszke ziemniaczana zagryzc czekolada widzę, że na zdjęciach znasz się znacznie lepiej niż na tym, w jakich krajach poza Anglią mamy euro :classic_cool: 🖐️

"rezerwuję domek" Tylko błagam, upewnij się czy masz tam zasięg. No bo co my bez Ciebie będziemy robić przez tyle czasu ? :classic_cool:

otulona_snem pewnie ta tlusta z ta obrzydliwa dlonia i jeszcze obrzydliwszym kciukasem to ty żadna nie jest bardziej tłusta niż Ty Kochanie 😘 😘

Tap Madl Dopsie to słuchaj serduszka swego klikam na serduszko - w programie GPS NAVIGATOR - i już wiem jak jechać 😘

otulona_snem we mnie wywoluje odruch wymiotny,ale co kto lubi ten chudy krasnolud w tych zasmierdzialych rajstopach( zreszta ch*jowych na oko i mega tanich) tez nie jest lepsza przykro mi że masz problemy z nadmierną potliwością :( Ty jak mniemam kupujesz swoje tylko w Anglii za euro - i dlatego są takie drogie... będę tęsknić 🖐️)))))

Tap Madl Intuicja Ci podpowie intuicja i satelita także :classic_cool: 🖐️ innymi słowy - pędzę do CIebie światłowodem :classic_cool: 🖐️

ale się czepiacie jak chce chodzić w rajstopach latem niech chodzi :) jej sprawa że później musi wąchać ten smród :P