Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariantB

Czego ona teraz ode mnie oczekuje

Polecane posty

Gość wariantB

Gadaliśmy kiedyś, poznaliśmy się w necie. Chciałem ją zaprosić dwa razy gdzieś na randkę to się wymówiła, olała mnie ciepłym moczem, po czym zerwałem z nią kontakt. Teraz wysłała mi zaproszenie na facebooku, oczywiście udaje że to nie ona ale wszystko, imię, muzyka jakiej słucha, szkoła, kierunek wszystko się zgadza tylko zdjęcia nie ma. Mówi że poznaliśmy się gdzieś na imprezie u kolegi, ale wiem że kłamie. Wychodzi na to że dalej chce utrzymywać znajomość. Czy ona sobie coś przemyślała czy jak? O co jej teraz chodzi?

Gość wariantB
czy to możliwe że przejrzała na oczy i teraz chce odnowić naszą znajomość?

Gość wariantB
czy ktoś może wydać jakąś opinie o tej sytuacji?

Gość Alcia711
To proste. Kiedy ty za nią biegałeś ona cię nie chciała, ale gdy przestałeś okazywać zainteresowanie to ona zaczęła biegać za tobą :P

Gość wariantB
ale po tym wszystkim ona wykasowała mój numer gg. Zresztą myślisz że teraz poważnie jej zaczeło zależeć na mnie.

Gość Alcia711
Możliwe że zaczęło jej zależeć, ale również możliwe że chce cię zdobyć tylko dla swojej ambicji, że została przez ciebie olana

Gość wariantB
ale to raczej ona olała mnie, bo gdy ją spytałem czy wyjdzie gdzieś ze mną to powiedziała że musi już iść i ja jej napisałem że nie będę zawracał jej więcej gitary. To ja się czuje olany.

Gość Ania1981_1
wariantB to może nic nie znaczyć, nie rób sobie nadziei dodaj ją [zawsze możesz usunąć] i już

Gość wariantB
no też tak myśle że to nic nie znaczy. Dodałem ją do znajomych. A myślicie że dobrze by było jak bym jej napisał takie coś: "Jak chcesz możemy wyskoczyć na jakieś piwko, a jeśli nie to żegnaj bo wybacz ale ja nie szukam wirtualnych koleżanek"??????

Gość wariantB
co myślicie o tym tekście?