Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianna z wrockaaa

MÓJ NARZECZONY POWIEDZIAL SWEJ MATCE ZE MI POZYCZYL PIENIĄDZE I ILE.MIAL PRAWO?

Polecane posty

Gość adrianna z wrockaaa

ledwo starcza mi z pensji kazdego miiesiaca a mój narzeczony robi za granica i ma kase.. i potrzebowalam na studia i poprosilam by mi pozyczyl pieniadze dokladnie 500 złotych !i prosilam by nic w domu siostrze nie mowil ani matce i obiecal ze nie powiebo to sprawa miedzy nami przeciez i ostatnio jego siostra zatrzymala mnie i krzyczy do mnie:"basiu czemu nie mowisz ze nie masz kasy ,przeciez adrian ci wiecej pozyczy bo to ci dał to mało ..nie wstydz sie tylko mow jak potrzebujesz.. i wydalo sie ze powiedzial im w domu wszystko..a tak prosilam .. a ze w miedzyczasie poklocilismy sie ostatnio i sie nie odzywal (z jego winy dodam) to dzis po pracy pojechalam do nich do domu rodzinnego i jego nie zastalam więc oddalam kase jego matce bo juz i tak wie ze pozyczalam od niego wiec niech wie ze mu oddaje.

Gość Prawo moze mial.ale to chamstw
nie dotrzymac slowa

Gość ----MaTyLda----
mógł nie mówić, poco wszyscy mają wiedzieć i się użalać. A później powiedzą, że dla kasy z nim jesteś. Mógł nie mówić jak prosiłaś

Gość do otulona
naucz sie czytac ze zrozumieniem :o nie powinien im mowic skoro prosilas...

Gość kkf9f9g
wg mnie mamusia jest dla niego pepkiem swiata

Gość mirka 53
troche nie w porzadku postapil tak sie nie robi

Gość djkfjf8g8h
a po co jego matce dawalas te kase? ty jestes chora..

Gość mirka 53
to sprawy osobiste i powinny zostac miedzy wami

Gość czerwone_korale
generalnie to nie powinien nikomu mówić tym bardziej że go o to poprosiłaś...ale swoją drogą to wolałbym pozyczyc od rodziców czy rodzeństwa a nie od narzeczonego..

Gość jakeuurttt
wolelibyscie pozyczyc od matki niz od faceta> ??? a moze matka nie ma kasy a facet jej ma bo za granica robi...? zrozumcie

Gość jakeuurttt
hwehehehe

Gość adrianna z wrockaaa
generalnie MATKA I SIOSTRY SA WAZNIEJSZE ODE MNIE .TO WIEM NA PEWNO ki

Gość no jeśli chodzi tylko o seks
facet nie postąpił w porządku, bo skoro obiecał, ze nie powie- to miał nie mówić co innego, gdyby powiedział, ze nie może tego obiecać, bo w domu mówią sobie wszystko- albo coś w tym rodzaju bo generalnie nie ma znaczenia O CZYM powiedział, ale to, że powiedział- łamiąc daną obietnicę

Gość adrianna z wrockaaa
jak ja go prosze o to by jechal z emna do sklepu to nigdy nie chce a jak go poprosi siostra to od razu jedzie nie mowiac o matce. dla mnie nigdy nie znajdzie czasu jak chce a dla nich ZAWSZE. wiec macie racje ze to nromalne ze mowi siostrze i matce bo sa wazniejsze i zawsze jakby mial wybierac wybierze JE a nie Mnie..TAK KIEDYS MI POWIEDZIAL PO PIJANEMU!

Gość foohoohhj
zartujesz?nie lubicie jego laski? a to czemu?

Gość foohoohhj
a jesliby twoj brat byl alkoholikiem i niszczyl swoja dziewczyne i nawet podnosil na nia reke to tez bys jej nie lubila jakby powiedziala ci ze twój brat to skurwysyn jest?

Gość foohoohhj
bo ja mialam taka sytuacje ze bylam super dobra.nadskakiwalam a moj facet chlał i uderzyl mnie nawet po pijaku a jego siostra do mnie z ryjem ,że mam wracac do niego bo i tak mam lepiej niz ona ma (ona tez ma pijaka meza) i ja powiedzialam ze to skurwysyn jej brat a ona d odzis mnie nie cierpi ..

Gość foohoohhj
ciagle mnie oszukiwal .klamal .koledzy i picie bylo wazniejsze.. umawialismy sie nieraz na godzine do kina a nagle on wylaczal koma..ja czekam ubrana gotowa..dzwonie do niego a on wylaczyl komorke i nic..okazywalo sie ze poszedl pic .. a i tak siostry zawsze go bronily jaki to dobry chlopak jest itd..

Gość foohoohhj
ale odpowiedz co bys ty zrobila jakby twoj brat byl alkoholikiem i tak chamsko traktowal swoja laske?bronilabys go na bank bo to twoj brat,tak?

Gość foohoohhj
??