Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxILONKAxxx

Temat jakich wiele... czyli wykryta ZDRADA

Polecane posty

Witam. To mój pierwszy post na tym portalu czy też dokładniej mówiąc forum. Nigdy nie myślałam że tak się załamie czymś że będę potrzebowała rady ludzi z 'zewnątrz' . Mianowicie historia jakich wiele więc pewno już znudziły Wam się te tematy;/ ale do rzeczy.. Swojego przyszłego męża poznałam 4 lata temu, od 3 jesteśmy w związku, od roku narzeczeni. Za miesiąc planowany ślub a ja nie wiem co czynić... Znalazłam wczoraj w jego telefonie jednoznaczne smsy z niejaką (podpisana w jego kontaktach) : 'kierowniczka Ania' . Nic mu nie mówiłam a dziś ma przyjść z pracy o 18 i nie wiem co robić . Od rana nic nie jem , przeżywam to wszystko. Czy powiedzieć mu o tym co znalazłam?? Ps. napiszę tu jeszcze za jakąś godzinę w tedy będę w domu dopiero i dokładniej opiszę problem.

Gość nananaaa
masz dwie opcje : 1-zapytasz sie go o te smsy ale pewnie znajdzie jakies wytlumaczenie, a ty pewnie w to uwierzysz bo go kochasz. opcja2- nic mu nie mow ale obserwuj jego zachowanie, sprawdzaj smssy poczte, mozesz go troche posledzic. jesli mu powiesz co znalazlas a cie zdradza to zacznie byc ostrozniejszy.

Gość nananaaa
napisz potem co i jak ;) bede tu zaglaac

Gość hej hej
kurde mc do ślubu wam został :(: }

No więc jestem ponownie. Jestem w strasznym szoku bo nigdy bym nie przypuszczała że on... no ale właściwie to praktycznie żadna kobieta nie dopuszcza do siebie że jej mężczyzna mógłby coś takiego zrobić. Oczywiście napewno nie powiem mu wprost ,że wiem że mnie zdradza. Ale może powiem coś na temat tych smsów niepokojących. Obudziłam się w nocy do toalety i zauważyłam że w jego tel świeci się kontrolka , więc zaciekawiona byłam kto o tak późnej porze mógłby pisać czy też dzwonić do narzeczonego. Włączam a tutaj wiadomość od 'kierowniczka Ania' , już dokładnie nie pamiętam słów z tego wszystkiego mi z głowy wyleciały ale było coś w stylu ; 'jak Ci się dziś beze mnie pracowało? ' 'obiecuje że już niedługo wrócę do Ciebie ' , 'mam nadzieję że Twój kut...wytrzyma ten tydzień ' było tych wiadomości kilka jeszcze. Chciałam sprawdzić w skrzynce wysłanych co napisał ale mu się w telefonie nie zapisują te co wysyła więc sięnie dowiem chyba już nigdy . Błagam co mam o tym myśleć??

Aha a o tej kierowniczce to dużo mówił że niby kobieta a taka zaradna że rzadko się to zdarza aby ktoś był tak kompetentny. I same pochwały, mówił że to kobieta w wieku ok 30 lat a jak pytałam cvzy mu się podoba to słyszałam tylko szyderczy śmiech i słowa: no coś TY? No i teraz już wszystko jasne...

Gość rucha ją na 100%
i to ostro

Gość oj tam
Kobieto szanuj się :/ rzuć dziada :/ a już na pewno za niego nie wychodź. Ogólnie to bym spakowała mu walizki i won :]

Chętnie bym to zrobiła bo już nawet nie chcę na niego patrzeć ale bojęsię co powie rodzina moja i jego co znajomi przecież już goście potwierdzili że będą , wszystkie zaliczki powpłacane...;/

Gość oooooo....
porozmawiaj dowiedz sie niech ci to wyjasnij prawda moze bbolec ale ci przejdzie predzej czy pozniej zrobi to samo

Gość to tak samo jak mój
z tym ze mój jest sadysta do tego ...głupi skurwiel

Gość oooooo....
pierdol zaliczki chcesz przyciege skladac w KLAMSTWIE SPAKUJ GO I WYPIERDZIEL

Gość to tak samo jak mój
"pie**ol zaliczki chcesz przyciege skladac w KLAMSTWIE SPAKUJ GO I WYPIERDZIEL" wyyperdol sadyste!!!!!

Porozmawiam z nim później niech mi to wyjaśni choć i tak żadnych nadziei nie widzę bo niema usprawiedliwienia do tego ;(

Gość oj tam
Chyba żartujesz?! Masz zamiar żyć z gnojem bo "co ludzie powiedzą"? Gadać będą i trudno. Ale to nie powód żeby zmarnować sobie życie z gnojem. Ja bym też zadzwoniła do tej kierowniczki Anusi i powiedziała jej kilka słów. Bo może nawet nie jest świadoma że ona ma/miał kogoś.

Gość marcoo
Chętnie bym to zrobiła bo już nawet nie chcę na niego patrzeć ale bojęsię co powie rodzina moja i jego co znajomi przecież już goście potwierdzili że będą , wszystkie zaliczki powpłacane...;/ masz racje- zaciśnij zęby i nie narzekaj bo co ludzie powiedzą.

Gość brabrabrasrasrasra
Kochana raczę przełóż ten ślub, powiedz,że nie czujesz się pewnie io chcesz poczekać. To zdrajca. Los Ci to z nieba dał, że zauważyłam to przed ślubem, bo potem to tylko płacz i zgrzytanie zębów, a jak się zapieluchujesz to po zawodach

Gość oooooo....
TRZYMAJ SIE KOCHANA BEDZIESZ MIALA CIEZKO ALE KIEDYS NIE BEDZIESZ ZALOWAC ZE TAK ZROBILAS ZOBACZYSZ

Ona wie dlatego też nieraz wspominał że ona chciała mnie poznać , żeby pójść na kawę czy coś... ale po prostu nie miałyśmy okazji się poznać. Jemu średnio co pół roku zmieniają się kierownicy , raz była też kobieta ale starsza babka którą poznałam i naprawdę wszyscy byli tacy w porządku a ta ;/ płacze bo co mi innego zostąło ale jestem też na tyle silna że nie dam sobie wmówić żadnych ciemnot. Po prostu to co jest czarne , czarnym zostanie .

Gość nananaaa
on cie napewno zdradza. masz jeszcze jakies watpliwosci? dziewczyno slub to powazna decyzja a ty chcesz wejsc w malzenstwo z czlowiekiem ktory(nie oklamujmy sie) nie kocha cie!!! zdradzil cie raz to zdradzi znowu, zreszta to sie juz napewno ciagnie od jakiegos czasu. slub to piekna chwila a ty bedziesz stala przed oltarzem pelna watpliwosci. slub nic nie zmieni miedzy wami. zostaw go to bedzie dla niego najlepsza nauczka. bardzo mi ciebie szkoda , kurde niektorzy faceci to naprawde gnoje!

'mam nadzieję że Twój kut...wytrzyma ten tydzień ' było tych wiadomości kilka jeszcze. Chciałam sprawdzić w skrzynce wysłanych co napisał ale mu się w telefonie nie zapisują te co wysyła więc sięnie dowiem chyba już nigdy . Błagam co mam o tym myśleć?? autorko taki sms chyba mowi sam za siebie...nie pakuj sie w malzenstwo skoro takie rzeczy on wyprawia, bo potem bedziesz zalowala. porozmawiaj z nim albo z ta kobieta gdyz z doswiadczenia wiem ze mezczyzni beda sie zapierac a "kochanka" prawdopodobnie sie wyda...

xxxILONKAxxx a nigdy go nie podejrzewałas ,ze cos kreci??? zawsze był w porzadku i mu ufałas ??? kude...beznadziejna sytuacja, za mc macie slub a tu wychodza takie rzeczy. ja na Twoim miejscu powiedzialabym mu o tym i kazala to wszystko wyjasnic. ile to juz trwa miedzy nim a ta baba i ,itd i prawdopodobnie odwołalabym slub. skoo facet Cie zdradza mc przed slubem to na pewno bedzie to robil po.....

Gość nananaaa
ej ale o czym tu rozmawiac takich smsow nie pisze sie byle komu. wiem ze to trudne ale pozbierasz sie. nie chcesz chyba tego mu tak wybaczyc? ja bym nie mogla potem sie na niego patrzec;/ a co dopiero zeby mnie dotykal...

Gość to tak samo jak mój
najzwyczajniej twój i ta jego kierowniczka cie nie lubia i maja cie generalnie w dupie skoro ci to robia.... maja za nic twoje uczucia i pewnie dobrze sie bawia... miej tylko nadzieje ze szybko od ciebiue ci ludzie odejda

Gość oj tam
A co tu jest do tłumaczenia? Wyrzucasz gada odwołujesz ślub i tyle! Zdradził raz, zdradzi i drugi. A nawet jak z nim zostaniesz to już mu nie będziesz ufać, będziesz podejrzliwa a on będzie się wściekać że mu nie ufasz. A przecież skoro kochasz to powinnaś mu zaufać...bo on się tak bardzo zmienił...

Gość nananaaa
i nie wierz w zadne jego tlumaczenia. te smsy sa jednoznaczne. wygarnij mu co o nim myslisz i sie spakuj(albo jego) i naraa. pewnie bedzie probowal sie wypierac,powie ze to sie tylko raz zdarzylo albo inne klmstwa ale mu nie wierz.!

A ja bym zebral pare dowodow, tylko takich 100% zebys niewyszla na jakas oblakana i udezyl bym w sam srodek ognia czyli w jego pracy i dobrze by bylo jak i ona niby przypadkiem tam byla. Wygarnij wszystko to ich czegos nauczy!!! On straci narzeczona, a ona moze wyleciec z pracy za molestowanie pracownikow :)

Najlepiej to jedz do jego rodziców a jak mieszkaja daleko to zadzwon i powiedz,ze bardzo Ci przykro,ale jestes zmuszona odwołac slub poniewaz ich synek ma romans i opowiedz o calej sytuacji ,co znalazlas w jego komp i jakiej tresci. to samo zrób ze swoimi rodzicami,przynajmniej bedziesz miala wsparcie od nich a on moze bedzie sie troche poczuwal do winy jak wasi znajomi beda o tym wiedziec jaka jest gnida