Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemmmmm

dlaczego mówią ze jestem ładna?

Polecane posty

Gość nie rozumiemmmmm

Jak byłam w podstawówce .gimnazjum , liceum byłam obiektem żartów wszystkich chłopaków wyśmiewali się ze mnie pasztet itp to były moje przezwiska nabawiłam się ogromnych kompleksów . niestety mam krzywy nos figurę chłopczycy szerokie ramiona mały biust brak wcięcia w talii małe usta teraz mam 23 lata nie przeszłam żadnej operacji plastycznej nadal mam te same problemy co wcześniej nos krzywy maleńkie usta i chłopięcą figurę . Zaczęłam się kobieco ubierać i robie naprawdę dobry makijaż zapuściłam włosy zmieniłam kolor i niektórzy ludzie wogóle mnie nie poznają ci którzy mnie wyśmiewali patrzą na mnie z zachwytem i ogólnie słyszę że jestem ładna i mam przystojnego faceta który mnie ubóstwia jak to możliwe?

Gość kurtkadrewniana
z litości

bo jestes takim brzydkim kaczatkiem ktory sie przeobrazil w pieknego labedzia :) ciesz sie

"Zaczęłam się kobieco ubierać i robie naprawdę dobry makijaż zapuściłam włosy zmieniłam kolor " Nie wiem....................

Gość kacza pacha
to normalne, ja w gim bylam brzydka, a teraz fajna doopa ze mnie :) najlepsza polewa jest jak porownuje zdjecia z I kl. LO i z III na pierwszym zdjeciu doslownie same pasztety a na drugim juz takie ladne lalunie ;)

Gość gsfgsdsg
ze mnie też się śmiali że jestem brzydka. teraz jak poznam kogoś na skype albo czacie wysyłam zdjęcia to mi mówią że taaaka ładna jestem, i tak im nie wierze. przez wyśmiewające dzieciaki z gimnazjum też nabawiłam się kompleksów

"mówią tak, bo jestes ładna " No, co Ty.... NA pewno mówią tak po złości...:P

no to jak Ci powiedza że jestes brzydka to bedziesz dobrze czuła?????????? ja pitole

Żaden facet ładnej dziewczynie nie powie, że jest ładne. Prawimy komplementy tylko tym brzydkim, żeby wpędzić je w kompleksy, a później nabijamy się z nich na Kafeterii...

"Może mówią tak z grzeczności ? " To się zdarza tylko jeśli dziewczyna pyta, czy jest ładna, a nie jest. I robią to tylko głąby...

Gość straszne!
skoro jest dobrze to o co ci chodzi??? szukasz dziury w całym