Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiecie w odróżnieniu od moich braci...

Polecane posty

nie tylko posiadam pewne narządy ale też HONOR i ten honor mi mówi zrób to i tamto, a także coś czego nie miała moja matka. I dlatego tak zakończyła życie. Bo nad czym ona myślała gdy odbierała sobie zycie W OGÓLE TEGO NIE ŻAŁUJĄC. Ja wiem nad czym - ale nie powiem nigdy. I dlatego nie dostanę ani grosza, ale ja to pisałam. To było na pewno związane z tą zjawą się dowiem. A to nie jest niczyja sprawa. Mieli dac pieniądze zagłodznej i sponiewieranej siorocie i tyle. Społecznej. I koniec. Z Anglii - do nasrania jej na łeb bo stoi o Anne Boleyn bo widać, ona się każdego boi - czemu ona taka jest? Po pierwsze nigdy nie stałam o Anne Boleyn. Wystarczy. I koniec. Dalszych tekstów/sugestii nie komentuję. Każdy się czegoś boi - nie wiem czy sie bałam WSZYSTKICH. Może po prostu ... nie miałam ochoty nikogo znać? I tyle. To wszystko. Co jeszcze? Nic. I wiecie może matura mi niezbyt pasowała, ale za to doktorat pasował mi idealnie. Czemu? Nie wiem. I tyle. Bo na maturze tak sobie, ale na doktoracie mogłam być. I tyle. Czemu? Takie życie. Szycie.

Gość poma rańcza
Chrystusie nazareński. Owcę wypuścili!!!

Wiecie ci Anglicy mieli przyznać rację Francji i zabić tę swoją rodzinę królewską. Kiedy wtedy jeszcze mieli Egipt i mogli być bo... i tyle. No ale jak przestali mieć to nalezało ich po prostu WYRZUCIĆ DO BERLINA. I to wszystko. No bo teraz znowu mają Egipt bo by mnie zabili, zeby mieć Egipt bo wszystko przeze mnie - nie chcę się poddać, archeolog, to na pewno Egipt im PRZEZE MNIE poleciał wiecie. PRZEZE MNIE? Dajcie spokój. Ale MNIE by zabili bo bez pracy, DZIECI!!!, meża - bez wartości. Żeby MIEĆ EGIPT. A kasa? Po co im Egipt. A poza tym ja stoję o miasta to mnie Egipt niepotrzebny, a nawet jeśli to BEZ NICH. Bo kasa mi sie należy BEZ NICH, żeby nic nie było na matkę mojej matki. i tyle. OD FARAONÓW KASA. Czyli? Od nich ale bez nich. i tyle. Czemu? Bo takie są gry liczbowe i tyle.