Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26f

czy w tych konkursach w telewizji można coś wygrać czy to ściema?

Polecane posty

Gość wrednamalpa26f

mój ex mówił że kiedyś trafił do studia ale nie znal odpowiedzi :o ja zawsze prawie znam...ale boje sie dzwonic że i tak bedzie zajete...nie wierze w to że to ktoś wyrgywa mysle że to ustawiane, wynajmują kilka osob, nagyrwają i na koniec programu puszczają wlasciwa odpowiedz :o

Gość sympatyczny87
nie to jest oszustwo, oni chcą zebrać kasę ale wkrótce ktoś się za weźmie pewnie

Gość wrednamalpa26f
aha dzieki za odp. ale mi chodzi o te konkursiki prowadzone przez takie panienki co nie umieją policzyc do 10 tzn umieja ale udaja głupie :O

mój facet gdzieś wyczytał, że w takich grach nikt nie wygrywa, ludzie dzwonia, traca kase na ich konto, a potem podstawiona osoba ze studia dzwoni i teoretycznie "wygrywa".. a w grach typu "znajdx różnicę" różnicy na poczatku nie ma, dają ja dopiero po jakimś czasie, jak okreslony limit telefonów zostanie osiagniety..

Gość wrednamalpa26f
ale chamstwo :( czyli lepiej wydać kase na telefon do wrózki?

Gość wrednamalpa26f
2-3 tys za zagadke latwizne to byloby zbyt piekne a zawsze na koniec programu oczywiscie jest telefon i ktos wygrywa :) to mi sie wydało takie sztuczne w wiekszosci przypadków jest to kobieta po głosie sądzac 40-60 lat...moze ta sama ciagle :o

no mnie też czasami korci zadzwonić, jak już stawka jest naprawde spora, zwłaszcza, gdy mam zbędną kase na koncie telefonu ;) ale wydaje mi się, że to oszustwo..

Jezu. Dobrze, że to już jest twój ex. Z jakim ty imbecylem musialaś się zadawać, skoro nie potrafił odpowiedzieć na pytania, które w tych konkursach są jak dla idiotów. Do tego miał szczęście się dodzwonić i tak spartolił. Powiedzenie - głupi ma szczęście jednak jest prawdziwe.

Gość wrednamalpa26f
no też tego nie rozumiem zwłaszcza, że sama bym odpowiedziała na tamto pytanie (pyt. co jest w kuchni :O ) a skoro oszustwo to zbedna kase lepiej wydac moze na fundacje jakas dot zwierzat, ma ktos numer? mam do wydania 5 zł