Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BelieveMeeeee

Czy odrzucila Was kiedys dziewczyna?

Polecane posty

Gość BelieveMeeeee

Czy mieliscie kiedys tak, ze probujac pocalowac dziewczyne w usta ona sie odsunela? czy moze juz ja pocalowaliscie i dostaliscie w twarz? Ja wrocilem wlasnie z 3 randki...zdecydowalem sie na pocalunek w usta no i kurde dostalem w twarz tak, ze mam dalej odcisk dloni na policzku. Jezuu jakie to jest dziwne uczucie, uczucie odrzucenia:(((

Gość Kibel się zapchał
nigdy więcej bab

Gość BelieveMeeeee
zle wlasnie

Gość BelieveMeeeee
w sumie to po co mi przywalila? nie mogla normalnie powiedziec ze nie? za co ja musialem oberwac?

Gość bum bum bum bum
O matko. A w jaki sposób chciałeś to zrobić? Tzn. w jakim momencie? Nie wyczułeś czy interesujesz na tyle? Nie powinna Cie uderzyć to pewne chyba, że byłeś nachalny ale z tego co piszesz - nie byłeś :)

Gość bum bum bum bum
FHG - nie Ciebie pytam

Gość BelieveMeeeee
Kurde, siedzielismy na zewnatrz, ona powiedziala ze jej zimno wiec sie przytulila do mnie i wtedy jakos poszlo.. Myslalem, ze interesuje, chociaz z kobitami nigdy nic nie wiadomo. SMSowalismy codziennie, ogolnie fajnie bylo. Ona 1sza pocalowala mnie w policzek(wiem, ze to co innego, jednak jest to jakis znak "bliskosci")

Gość bum bum bum bum
jem krowie placki

Gość bum bum bum bum
Nie przejmuj się nie warto. Nierozsądna dziewczyna. Skoro sama się przytulała to nie może mieć do Ciebie pretensji. Nie rozumiem jej zachowania... Jeśli już to wystarczyło powiedzieć "nie" lub się odsunąć... Źle trafiłeś, teraz jest Ci przykro i pewnie będzie przez jakiś czas ale to minie, idź z kumplami na piwo :)

Gość BelieveMeeeee
No ale kurde teraz tak wszystko zostalo zaprzepaszczone miedzy nami. W sumie to sie zakochalem, pomagalem jak moglem i dostalem tak mocno po twarzy.

Gość bum bum bum bum
Jeśli Ci na niej zależy to może porozmawiaj z nią? :) Będziesz wiedział na czym stoisz:)

chłopie nie przejmuj sie .....jestem z moim chłopakiem 2 lata . A jego pierwsza próba pocałunku nie skończyła się za dobrze ... zwyczajnie osunełam sie i powiedziałam ze to nie jest najlepsza chwila . Był strasznie speszony .. dziwi mnie jej reakcja no ale każdy jest inny ja mu powiedzialam ze nie czas a ona zareagowała inaczej ..... (sory za błedy jeśli są )

Gość Comamrobicccccc
Porozmawialbym, gdyby sie odsunela to bylbym strasznie speszony, przynajmniej nie zostalbym upokorzony, bo jak inaczej mozna nazwac cos takiego.