Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychopsychiatra

lojalność w małżeństwie???????????????????????????????

Polecane posty

Gość psychopsychiatra

co dla was oznacza i czy jej doświadczacie?????????

Gość psychopsychiatra
:-) dziękuję wpisuje cie do ankiety

Gość powiem i ja ......
dla mnie to oznacza i tego doświadczam ...wierność....wzajemne zaufanie....uczciwość ...że zawsze mąż będzie stał za mną murem tak jak i ja za nim

Gość bjhbjhb
moj kochanek jest bardzo lojalny w stosunku do swojej zony:)

Zawsze na pierwszym miejscu mój partner na dobre i źle! To jest lojalność w związku oczywiście żadne zdrady fizycznie czy psychiczne!

Gość taaaa mój kochanek równiez
jest lojalny wobec swojej żony, wspiera ją, martwi się o nią, darzy uczuciem zwietrzałym nieco, ale z nią jest. to może jest lojalność pewnego roadzju ale nie wierność i nie prawdziwa miłość.

Gość psychopsychiatra
sytuacja ; w towarzystwie są dwie kobiety i mój mąż rozmawiamy i dochodzi do wymiany zdań ( lekka kłótnia) mąż staje w obronie koleżanki czy to brak lojalnośći???? czy zawsze nawet jak żona nie ma racji to w towarzystwie ma trzymać jej stronę???? czy to głupota a nie lojalność

Gość gość
pewnie ze stoi za toba murem!!!!

Gość gość
sytuacja kiedy moja dorosla corka wykrzykuje mi w twarz moje wady i nie tylko moj maz stoi z boku slucha i nawet zaczyna jej wtorowac choc dopuki jej nie bylo i rozmawialismy o danym problemie w rodzinie to nawet mi podpowiadal ze nie powinnam dac sie tak traktowac w momencie kiedy weszla corka zaczyna razem z nia na mnie wykrzykiwac jaka to ja nie jestem a pozniej tlumaczy mi ze musial ta zrobic bo ja taka jeste jak mowi corka.Czy ja zle pojmuje lojalnosc bo dla mie to jest ewidentny przyklad braku lojalnosci a nawet zdrada bo ja musie zale a on to pozniej wykorzystuje i tak jest zawsze przez 25 lat

Gość jak żyć?
mamo to ty?

sytuacja u góry to właśnie brak lojalności- miałam pisać o takich przykładach- on burzy Twój autorytet w oczach córki. mąż i żona powinni stać za sobą murem również w oczach dzieci. po jednej stronie mają być rodzice razem, po drugiej dziecko