Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyste Niebo

Czy własnoręcznie wykonany obraz to dobry pomysł na prezent dla dziewczyny?

Polecane posty

Gość Czyste Niebo

Jak w temacie, co byście panie powiedziały na taki prezent? Oczywiście wykonany jest bardzo ładnie i od serca, przy użyciu komputera, ale wygląda jak prawdziwy obraz i mam zamiar go wydrukować, oprawić w ramkę i podarować pewnej dziewczynie z okazji znajomości ;p nie będę ukrywał że się o nią staram ;p

Gość anka-kosickaaaa
Oczywiście, że dobry pomysł :) i przede wszystkim nie standardowy, w sensie ciekawy.

Gość ronia
moim zdaniem genialny!

Gość wertygunka
Ja zrobiłam coś takiego na urodziny mojego faceta 2 dni temu, kup fajne podobrazie malarskie i malnij coś od serca, ja studiuje i mam malarstwo jako przedmiot więc nie było tak trudno:P Na pewno kobieta doceni ! Bo facet to by pewnie wolał urodzinowy taniec erotyczny :P

Gość wertygunka
O kurza twarz, nie doczytałam dalej, techniką komputerową też super :D Mój narzeka, że mu nie daje hand made prezencików, a sam szasta kasą i o ręczne upominki nie dba ;]

Gość AdamowskaEwa
to zależy z jakiej okazji i jak długo się znacie

Gość kacza pacha
ojoj... ja juz bym umowila sie z Toba :)

Gość Czyste Niebo
Znam ją parę lat, ale dopiero teraz wskoczyło wszystko na właściwy tor, A co do obrazu, to był wykonany najpierw szkic odręcznie ołówkiem wszystko, a komputerowo nałożyłem barwy i lekko poprawiłem cieniowanie, potem dodałem tylko 2 efekty by wyglądał jak obraz olejny i miał fakturę płótna malarskiego, rysunek to takie małe hobby. teraz tylko pozostaje wydrukować na odpowiednim papierze, najlepiej fotograficznym , i dobrać ramkę i podarować ;) I liczyć na to że się spodoba ;p

Gość iskiereczka82
Gratuluje orginalnego pomyslu:)Bedzie zachwycona:)

Gość trochę to kiepskie
własnoręczny obraz wykonany przy użyciu komputera :D znaczy grafika a nie obraz :classic_cool: Ogólnie twoja znajomość z dziewczyną jest z dupy. Jak można nie wiedzieć czy jej się to spodoba czy nie? :O

Gość Czyste Niebo
W tym temacie się rozchodzi o prezent a nie o znajomość, więc takie komentarze są tu niepotrzebne.

Gość jak chodzi o prezent
to sam wiesz czy się spodoba :classic_cool: Zamiast ją poznać to z każda rzeczą będziesz latał na kafe z wywieszonym jęzorem? zabrać ją w góry czy nad morze? kupić różę czy pączka? pocałować ją dzisiaj czy za tydzień? faceci to ciepłe kluchy :O

Gość Malarz zmysłów
czym malowałeś: myszką, tabletem?

Gość Czyste Niebo
Raz tylko spytałem a wy już aferę robicie;p Chciałem poznać tylko zdanie innych kobiet o tym jak patrzą na własnoręcznie wykonane prezenty.

Gość Czyste Niebo
@Malarz zmysłów Ołówkiem ;D w kompie tylko naniosłem barwy i areografem poprawiłem cieniowanie i nałożyłem 2 filtry.

Gość Malarz zmysłów
ale nie skrobałeś tym ołówkiem po monitorze chyba hehe :D dlateo pytam, czy za pomocą myszki czy tabletu?

Gość Marysieńk Miła
Świetny pomysł, dobrze że spytałeś. Dziewczyny lubią jak facet się stara. Raz dostałam ręcznie zrobiony prezent, półkę wiszącą z miejscem na płyty. Chłopak mi biedy ją robił 2 tygodnie a ja zastanawiałam się czemu do mnie przyjeżdżał z palcami zaplastrowanymi... no cóż, mechanik samochodowy. Ale półka wisiała u mnie długo po tym jak przestaliśmy być parą, dopiero mąż nie pozwolił mi jej zabrać do nowego mieszkania.

Gość Malarz zmysłów
a ja podarowałem pewnej dziewczynie kilka własnoręcznie wykonanych malowidełek (ładnych mówiąc nieskromnie) i chuj z tego :(

Gość Czyste Niebo
@Malarz zmysłów Skrobałem na papierze ;p a potem zeskanowałem.

Gość Malarz zmysłów
kumam :)

Gość Malarz zmysłów
malujesz też za pomoca tabletu?

Gość Czyste Niebo
Nie, tylko na papierze, a potem nakładam barwy i poprawiam cieniowanie.

Gość Malarz zmysłów
jak byś chciał spróbowac to polecam tablety Intuos firmy Wacom

Gość Czyste Niebo
może kiedyś się skusze, na razie jest to tylko hobby, więc zostanę przy papierze i ołówku ;p

Gość Malarz zmysłów
polecam, naprawdę nie dorównuje to myszce :) a maluje się jak prawdziwym ołówkiem, czy pędzlem, no i nie potrzeba marnować papieru ;)

Gość doaj_do_ulubionych
buahha, kicz jakich malo,a lepoiej jest namalowac, daj kwiatki i zdjecie wasze w oprawce bardziej sie ucieszy,niz z tej komputerowej grafity