Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polokokoka

zamawiacie jedzenie z dowozem do domu???

Polecane posty

Gość polokokoka

Interesuje mnie czy chętnie udzie zamawiają obiady z dowozem do klienta...i jakż zywnośc lubicie?? Tak zwane " domowe obiadki" czy fast foody...?

Gość ingusiaew
Ja ćzesto zamawiam bo nie mam czasu w domu gotować.

Gość Agentka csi
tak, lubie tamtejsza kuchnie

my zamawiamy z reguly chinszczyzne albo fast food,ale jakby mieli w normalnych cenach domowy obiadek,to czemu nie:)

Gość polokokoka
a gdyby takie domowe jedzonko kosztowało z 12,00 zł z dowozem do klienta i byłaby to : pierś panierowana,ziemniaki i surówka?? Byli by na to chętni ? Lub jeszcze inny wybór domowego jedzenia też w tej kwocie???

Gość dfssfds
wole sama ugotować, albo isc i wybrać i sama przynieść

Gość polokokoka
Jak tak Ci sie chce.... bo i tak co to Za róznica??? I tak czekając na miejscu na obiad nie wejdziesz do kuchni i nie zobaczysz jak to jest robione...rozumiem gdzieś się wybrać i zjeść... ale wyjść,kupić i przynieść.... no to chyba z nudów....

Gość hohohehelala
ja zamawiam pizze :classic_cool:

Gość polokokoka
Pytanie jak pytanie... normalne...widocznie mnie to intresuje i badam opinie ludzi ;p

Gość nigdy przenigdy nie zjem
a wiecie co robia w restauracjach itp? napluja nasmarkaja rak nie myja po wyjsciu z wc , maja gile na rekach. Wiem, bo moja kolezanka pracowala kiedys na kuchni i opowiadala, dla tego nigdy nie jadam w takich miejscach, bo sie brzydze. Ale podobno co oczy nie widza sercu nie zal

Gość dfssfds
polokokokkoko wychodze- kupuje pizze i wracam bo.. w domu nie da sie zrobic prawdziwej pizzy, bo nie mam specjalnego pieca a wole zjesc w domu przed tv niz w pizzeri

pajak sie w ciasto zaplatal mucha czy osa sie upiekla---------- a zreszta co wam bede obrzydzac.

Gość WITKATITKA
nigdy nie zjem Co ty gadasz za bzdury!!!! ja pracuje w kuchni juz 4 lata i mi jakoś do głowy nie przyszło zeby komuś nasmarkać do talerza !!! Tak to jest jak sie jakiś idiotów przyjmuje do pracy....A jak kupisz kiełbase ,ser lub masło lub nawet chleb? tez ci tam ktoś moze nasmarkać itp. SMACZNEGO !

ja jestem wegetarianka a chleb sama sobie pieke

zreszta ja tylko pisze co slyszalam, zreszta to nie pierwsza taka opinia.

Gość WITKATITKA
TAAAAAA wszystko sama robisz. a wiesz jak robią dżemy lub inne przetwory?? idzie wszystko zgnite i z robalami ... ale pewnie to też sama robisz.

Gość WITKATITKA
to najlepeij nic nie kupuj nawet nic z ciasta. kto wie co tam sie dzieje,jak torciki pieką.

Gość hohohehelala
a ja robie pyszna pizze w domu, taniej chyba wychodzi, ale schodzi duzo czasu, nie zawsze mi sie chce.Jak jade do domu to czasem dzwonie, jak jestem z 10km od pizzerii, ze za 10min podjade po pizze,dzwonie z auta zamawiam a po drodze do domu odbieram gorącą, gorącą dowoże do domu i w domu spokojnie wcinam z rodzinka :) to najwygodniejsze rozwiązanie, niezbyt lubie jesc w pizzeriach przy innych, poza tym w domu moge sie uciapac i mam to w nosie a w pizzerii trza sie pilnowac :p

Gość polokokoka
A co z domowym jedzonkiem ? Nie ma chętnych ? ;(

My czasem zamawiamy chińskie lub pizzę. Domowe żarełko też bysmy czasem zamówili ale fakt - u nas nie ma takiego na mieście. Powód - praca

Gość ghjsh7890
ja zamawiam albo pizzę albo jedzenie z restauracji, ale wiadomo że to drożej. takiego zwykłego typowo polskiego mdłego domowego żarcia mięso w panierce, pyry plus surówka na pewno bym nie zamówiła, bo wolę zjeść kanapke z serem niz takie coś. i pracowałam jako kelnerka i standardy higieniczne były bardzo wysokie i bez zarzutu wszędzie. myślałby kto, ze te wszystkie panie w komunikacji miejskiej smierdzące zastarzałym potem myja rączki przed gotowaniem niczym chirurg i maja książeczke sanepidu..

Gość jijhhhhhka
takie jedzenie domowe z dowozem to najbardziej się cieszy braniem w biurach, pracując do 16 czy 17 każdy marzy o jakimś obiedzie u nas zamawiamy, coraz rzadziej, bo ceny restauracji poszły w górę kiedyś pierogi 8 zł teraz te same 12 zł więc zaciskamy kiszki a kiedyś potrafiliśmy zamawiać codziennie

Gość gość
Ja zamawiam, wiadomo, że nie to samo co domowe, ugotowane samemu, ale na pewno smaczne i świeże. Najczęściej zamawiam u nich: http://ostojacatering.com.pl/ i jestem zadowolona.