Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaZmałymiPiersiami

dlaczego mężczyzni tak bardzo lubią kobiety z dużymi piersiami???????

Polecane posty

Gość lalkaZmałymiPiersiami

Jaką byście wybrali, ładna z małymi, czy brzydka z dużymi????

a ty jakiego faceta byś wybrała - z wielkim chuuujem, czy małą kuśką?

Gość jfejf
moj narzeczony ma mała kuśke to i ja mam male cycki , twierdzi ze takie lubi bo kiedys widzial jak jego mama sobie myje duze wymiona to mu sie odechcialo duzych. duze z wiekiem oklapuja . IDEALNE CYCKI TO TAKIE KTORE SIE MIESZCZE W DLONIE A JA TAKIE MAM :)

Mężczyźni to duże dzieci.Lubią duże cycki, bo to im przypomina czasy, kiedy ich matki przystawiały swoich synków do piersi.To zapewne kojarzy im się z bezpieczeństwem , opiekuńczością.

>>kiedy ich matki przystawiały swoich synków do piersi. a więc współczujemy nienarodzonym jeszcze dzieciom lasek z mikrocyckami :D

Gość facet potrzebuje oddechu
Ja tam wolę mały biust. Wszystkie moje partnerki miały mały biust, a jedna nawet praktycznie brak biustu (zupełnie płaska klatka piersiowa). Wolę mały niż duży do którego dobrała się grawitacja. Poza tym nie mam wielkich dłoni, więc nieduży też je wypełni.

Gość nie lubią dużych to mit
mają być w sam raz

współczuję tym co myślą że jak piersi duże to oklapłe - mało jeszcze w życiu widzieliście :o

Gość ales naiwny
odpowiadam na pytanie dlaczego lubią-bo pełne, duże piersi to atrybut kobiecości, taki jak gładka skóra i krągłe biodra.

Lubią nie lubią, w ostatecznym rozrachunku liczy się parę rzeczy więcej niż cycki :) Tak samo jak u facetów, wysocy, z figurą marchewki, z ładnie wyrzeźbioną klatą itp niby podobają się kobietom(choć gust są różne, mówię o stereotypach) ale koniec końców zwiążą się z takim jaki im ogólnie pasuje

Moje są zajebiste,i nikt na nie nie narzeka :):),nie muszą być wielkie! Jeśli ktoś kogoś podnieca ,to nie na wszystko się zwraca uwagę,tłuki kartoflane hihihi i co???

Gość jhnvudfhvnd
moge ci zaraz wyslac zdjecie 24latki miala duze cycki po ciazy ma cycki do brzucha

Gość c.s.
wbrew pozorom wielkie cyce to cecha drugorzędna. Faceci patrzą bardziej na kształtną dupę i nogi. Cyce o tyle są istotne, żeby kobieta nie była całkiem płaska jak deska.

Gość taka prawdaaa
wole małe cycuszki niz duze, te drugi zaraz zaczynaja wisiec np po ciazy.

Gość ewelinka pytlak
witam ja schudlam 3 kg w ciagu tygodnia dzieki diecie zakupionej na aukcji allegro u uzytkownika marbar1979 polecam bo naprawde warto i tanio tylko 10 zl a komentarze mówią same za siebie... http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=22354136

Gość NAIWNA EWELINKO
Po tej cud diecie przywalisz 6 kg w tydzień gdy tylko przestaniesz ją stosować :D

ja mam 75 C i uważam że to świetny rozmiar;) piersi są duże ale nie za duże, nie są obwisłe. git. ale przecież cycki to nie wszystko. liczy się to żeby dobrze czuć w swoim ciele. a jeśli chodzi o facetów to myślę, że oni wolą piękne, szczupłe dziewczyny o duzych piersiach, płaskim brzuchu, z dużym tyłkiem, z dłuuugimi zgrabnymi nogami. NIE ma się co oszukiwać. ale wszyscy doskonale wiedzą ze trzeba się dobierać pod względem osobowości a nie wyglądu.