Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiarraa

POMOCY! Czy to ciaza urojona?

Polecane posty

Gość Kiarraa

Tak wiec 11 miesiecy temu przyszedl na swiat moj synek (cesarskie ciecie) nie mialam od tamtego czasu zadnych problemow zdrowotnych. Nie karmilam piersia wiec po okolo 2 miesiacach dostalam normalny okres. nie powiem ze regularny co do dnia ale zawsze trwajacy 7 dni jak zawsze. Tak wiec minelo te 11 miesiecy az pewnego dnia... BUM! Czuje cos dziwnego w moim brzuchu... Ale jak kazdy czlowiek o zdrowych zmyslach uznalam to za prace jelit. Lecz dzisiaj malo co nie spadlam z krzesla zdajac sobie sprawe ze z moich piersi wydobywa sie siara. Fakt byla to jedna kropeleczka ale skad ona sie tam do cholery wziela?! Zrobilam test i wyszedl negatywny. Fakt moze troche przytylam ale ze zawsze mialam problemy z waga jakos nie widze w tym nic dziwnego... Moj ginekolog wyjechal wlasnie na wakacje, a ja odchodze od zmyslow... Co Wy o tym myslicie? Czy to normalne?

Gość Kiarraa
Ja mam taka nadzieje bo z jeszcze jednym bym zwariowala calkowicie:)

koniecznie tylko wybierz się do lekarza, zleci badanie hormonów. Tycie też może być tym spowodowane

Gość Kiarraa
Moje tycie jest raczej spowodowane zamilowaniem do jedzenia:)

Z tym że czasem duży apetyt spowodowany jest podwyższeniem hormonów. Przerabiałam to:)A zamiłowanie do jedzenia to swoją drogą...