Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megazgrzyt

ostateczne tchórzostwo Jarosława Kaczyńskiego???

Polecane posty

Gość megazgrzyt

jeszcze liczyłam na to że powie 'że miał obowiązki lub był chory' - czyli tzw. 1 liga kłamstw ale... patrzę o ON na TVP INfO opowiada o podatkach i zachęca jako PIS jest lekiem dla Polski a w TVN debata, rozumiem że tam nie ma Tuska czyli mu się ' nie opłacało' ale...olał mnie , wyborców i okazał się tchórzem! mieli rację- bał się a tyle gadał jak jest gotów do konfrontacji! widać że sobie wybiera momenty w telewizji a to nie fair!!! miałam głosować na PIs ale....zaczynam zmieniać zdanie...to już kolejny raz jako mało -słowny sie okazuje prezes:(:( p.s syn Wałęsy miał poważny wypadek:(:( stan bardzo ciężki....panie prezydencie - 3mamy kciuki za zdrówko!

Gość zapalmy znicza
ty kredytnko, a tusek i reszta bany czworga nie wpuscilo na debate PALIKOTA bo sie go bali te małe kłamliwe ścierwa

Gość jfdlkdxm
Ameryke w konserwach odkryłaś! wiadomo było że ten mały człowieczek o pełnym uśmiechu tylko duuużo gada:(:(

Gość ja też słyszałam
o Jarosławie Wałęsie:(:( szkoda,.... o tym drugim Jarosławie nawet szkoda pisać!

Gość hahahaha przecież
panu prezesowi jeszcze nie napisali co ma mówić i nie zdążyłby nauczyć się na pamięć!! i biedak nie dał rady dojechać na debatę...ale podobno już sie uczy pilnie angielskiego i będzie nawet swoje mądrości w Brukseli przedstawiał:(:(