Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wkurzona siostra24

wszyscy traktują mojego brata jak dziecko

Polecane posty

Gość wkurzona siostra24

no zaraz mnie kurwica strzeli!! ja mam 24 lata a brat 26. mieszkamy z rodzicami jeszcze. no nieważne, w każdym razie mój brat jest traktowany jakby był niepełnosprawny, nie miał rączek ani nóżek. np siedzimy w dużym pokoju ja z rodzicami i babcią i przychodzi pora karmienia psa (obowiązek brata) a brat siedzi u siebie. to mówię głośno że już 19 i trzeba psa nakarmić, a babcia "a tobie ciężko?" no kurwa, to jego pies i jego obowiązek. zje ciastka to nie wyrzuci opakowania do kosza tylko kładzie na blacie w kuchni. ogoli się to nie spłucze tych włosków z umywalki i półki którą mamy nad umywalką. wykąpie się, porozlewa wodę w łazience to też książę nie zetrze szmatą aby było sucho. obierze jabłko to zostawi też na blacie skórki. no mnie to kurwica bierze bo wszyscy w domu mówią "to ty wyrzuć/ to ty zrób" itd. dzisiaj odkręcił wodę w umywalce (odkręcamy lekko i jak leci już ciepła to dopiero się myjemy) i minęły ze 2h to się go pytam czy zamierza się myć jeszcze, a on że nie. to mu mówię, że odkręcił wodę a on "to nie możesz zakręcić?" no ja pierdole, jestem taka zła!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować