Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammi0000

Mieszkanie za 900 zł to tanio czy drogo? 39m2, dwa pokoje, umeblowane.

Polecane posty

900 plus media za dwupokojowe mieszkanie w centrum to dużo czy mało? Jest ładnie umeblowane, ogrzewanie i woda w czynszu, to jest parter, bez balkonu. Chcemy wy6nająć, bo za ciasno jest u rodziców, a mamy małego synka. Ile Wy płacicie i jak wychodzą Was media(prąd i gaz na miesiąc)?

A czyli nie jakaś wieś ale też nie stolica, 39m2 i dwa pokoje?! to chyba jakieś klitki straszne... ale cena nie jest zła.... w Warszawie za pokój 12m2 biorą tyle. Skoro ładnie umeblowane to nie wahaj sie

Ciekawe ile wyjdą media. No trochę ciasno, ale w sumie po co nam więcej, zamkniemy się i odpoczniemy w norze od świata;-)

Gość lamka 2
Wg mnie strasznie drogo. Ja mam coprawda swoje, tez taki metraz i za mieszkanie place 250 w tym woda plus media oddzielnie.

Tu jest 300 czynszu, a reszta dla właścicieli. Oni to mają interes. Marzy nam się mieszkanie własne, ale niestety sporo kosztuje. A kredyt odpada.

Gość olgaola85
sie nie zastnawiaj;p w sumie my trafilismy 3 pokoje za 970 ale fart:Premontowane dopiero co ale bez mebli:P za to garderoba lepsze to niz rodzinka

Gość lamka 2
acha tyle biora wlasciciele, hmm no to sporo w sumie prawie jak rata kredytu.

moim zdaniem dosć drogo. Ja wynajmowalam w Bydgoszczy za 600 (woda i ogrzewanie wliczone), dwa pokoje (małe). Ale nie było umeblowane... nie licząc paru szafek w kuchni i biurka oraz "garderoby" w ktorej była duża szafa - bez sensu pomieszczenie moim zdaniem, lepiej jakby pokój był wiekszy.