Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamammaammamajaja

co zrobic z moim ojcem?jak pogadac, dla mnie trudne

Polecane posty

Gość mamamammaammamajaja

mam ojca stolarza, ktory robi meble ma wlasną firme, nie mieszkalam z nim 20lat, mial rozwod z moja mama i nie mialam z nim kontaktu , ale jak wyprowadzilam sie na swoje i mam swoja rodzine dziecko meza to mam z ojcem kontakt, tzn taki kontakt dziwny bo nie czuje z nim jakiejs wiezi czy cos tak czasem dziwnie mi sie z nim gada, tak jak z obcym, ale uwazam ze fajnie kontakt jakikolwiek miec zeby np. jego z jego nową rodzina zaprosic na jakies swieta urodziny czy zeby np. do nich bez okazji jechac wypioczac bo an wsi mieszkają;) i problem jest w tym że: ojciec mi kiedys powiedzial: moge ci zrobic szafke taką wąską na wymiar do pokoju dziecka bo widze ze jej rzeczy nie masz juz gdzie upychac. wiec ja sie ucieszylam i mu powiedzialam ze cie ciesze ze fajnie ze chce zrobic bo ciezko taka na wymiar znalesc a mi potrzebna taka waska i gleboka bo mam maly pokoik dzieciecy naprawde maly ze nie ma takiej w sklepie ciezko znalesc... wiec mowil ze zrobi ale jakos nie zrobil przez pol roku. wiec ostatnio jak jechal do nas na urodziny corki na roczek to pytal co chce za prezent dla niej wiec powiedzialam ze tą szafke bo mi potrzebmna a on na to ze ją zrobi ale ze mimo to da kase n a ciuszki czy zabawki.. wiec dal dzis kase cos tak pooglądał gdzie tą szafke wstawi phytal jakie ma miec polki czy szuflady jaką wole itd. ale nawet nie mierzyl nie zapisal ile ma miec cm zeby sie zmiescila nic... wiec jakos wątpie ze ją zrobi, nie wiem juz jak zagadac i czy nie jestem namolna z tą szafką..kurcze

Gość to twój ojciec
wal prosto z mostu. Powiedz mu "tato obiecaleś malej tą szafkę i tyle czasu minelo a jej nie ma a mi potrzebna. To co? zrobisz czy musze jej kupić? Ale tak na serio umówmy sie na jakis konkretny termin na kiedy ci pasuje bo wiesz mi strasznie ciasno nie mam gdzie rzeczy trzymać."