Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię sobie pomarzyć

Topic dla ROMANTYCZEK żądnych PRZYGODY!!!

Polecane posty

Gdybyście miały obudzić się w ciele innej kobiety i przejąć jej życie, którą byście wybrały i dlaczego: 1. Dziewczyna żyjąca w średniowieczu, zaręczona z przyjacielem z dzieciństwa, którego kocha bardziej miłością braterską niż romantyczną. I w dniu ślubu dociera do niej, że będzie musiała dzielić z nim łóżko i odkryć w nim mężczyznę a nie brata. 2. Dziewczyna, która ze względów politycznych zostaje sprzedana w małżeństwo z barbarzyńcą (mongołem, tatarem, kozakiem), który wraz ze swoim plamieniem wiedzie wędrowny tryb życia, utrzymując się z rabunków i handlu niewolnikami. Mąż traktuje ją jak swoją własność a ona musi mu pokazać, że jest silna i mu równa. 3. Dziewczyna wydana za mąż za arystokratę - jakiegoś starszego lorda - która musi żyć na dworze królewskim otoczona intrygantami, codziennymi zdradami pozamałżeńskimi i spiskowcami. 4. Dziewczyna - Angielka, która z rozkazu króla musi poślubić Szkota i zamieszkać razem z jego klanem, który nią gardzi i nią pomiata. (dla niezorientowanych przez wiele wieków Anglia była znienawidzonym wrogiem Szkocji). Też musi się wykazać i zapracować na szacunek i sympatię męża i jego klanu. 5. Współczesna dziewczyna, która pewnego dnia zostaje porwana przez człekokształtnego kosmitę (puśćcie wodze wyobraźni np. proporcjonalnie mniejszy kosmita z Avatara), który uprowadza ją bo ziemskie kobiety są kompatybilne seksualnie i rozrodczo z jego gatunkiem a jego rasa jest na wymarciu więc on chce, by była jego partnerką i rodziła mu dzieci. 6. Współczesna dziewczyna porwana przez mężczyznę, który ma obsesję na jej punkcie. Wywieziona na odludzie (pustynię, góry, bezludną wyspę) i tam przetrzymywana wbrew jej woli. Coś w rodzaju - nie chcesz mnie? sprawię, że nie będziesz mogła beze mnie żyć. nie kochasz mnie? sprawię, że będziesz błagała, bym być blisko mnie. nie pożądasz mnie? uzależnię cię od mojego dotyku. wiecie... forced seduction. 7. Dziewczyna współczesna, która przenosi się w czasie i ląduje w czasach prehistorycznych, gdzie dziki Neardeltańczyk chce ja za swoją kobietę. Dziewczyna musi nauczyć się żyć w nowym świecie i poradzić sobie z prymitywnym mężczyzną, który więzi ją w swojej jaskini. 8. Dziewczyna, która zatrudnia się w wielkiej firmie farmaceutycznej jako pielęgniarka i trafia przypadkiem do podziemi, gdzie przetrzymywany jest człowiek na którym robią eksperymenty. Pół mężczyzna pół zwierze (pomieszane DNA). Wygląda jak mężczyzna tylko jest wielki, napakowany i dziki jak zwierze. Ma odruchy i instynkty zwierzęce. Jest ponadnaturalnie silny i żądny krwi. Ona nieświadoma, że jest niebezpieczny chce mu pomóc i go uwalnia. On ucieka zabierając ją ze sobą bo w jego odczuciu ona jest samicą do pokrycia. Którą byście wybrały i dlaczego??? A może macie inne fantazje na romans? Podzielcie się pomysłami na dobrą historię miłosną, którą chciałyście przeżyć na własnej skórze... :D Pofantazjujmy dziewczyny...

Gość rough bitch22
3. uwielbiam intrygi, klimat subtelnych implikacji i język symboli, którym posługiwali się możni np. pod koniec XVIII w. "Niebezpieczne związki" :) oczywiście liczyłabym na ognisty romans z przystojnym pasierbem :D

--> rough bitch Ja znowu nie lubię klimatów jak z Borgiów. :) Ale ten ostatni podpunkt ostatnio nie daje mi spać. Taki na wskroś zezwierzęcony i dziki mężczyzna. :D

Gość djnoisaur
Chyba numer 1. Lubię klimaty, gdy miłość przychodzi powoli i rodzi się z przyjaźni.

Gość radzę przestać czytać
harlequiny i ksiązki daniele steel