Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trigaśkaaa

DO PRZESKOCZENIA CZY NIE BARDZO??

Polecane posty

Gość trigaśkaaa

idę jutro na rozmowe o prace, kolezanka juz tam była i wiem, ze dostała kartki do wypełnienia z podstawowymi danymi... i jest tam nr konta oraz NIP, czego ja nie posiadam (mam 20lat), do tej pory nie potrzebowałam i teraz będe wyrabiac... moge nr konta podac np chłopaka a NIP za miesiąc .. ?czy to jest obowiązkowe???

Gość trigaśkaaa
helllooo?????/

nip jak nie masz to nie musisz podawac.. wyrabia go dopiero pierwszy pracodawca wiec wszystko jest ok nr konta mozesz podac chlopaka ich to penie nic nie obchodzi.. jesli chcesz to mozesz isc zalozyc konto - jest ono tworzone od reki A( nan nip niestety sie czeka ok 2 tygodni)

Gość nie musisz podawac NIPu i
nr konta ( konto pewnie,zeby ci przelawac pieniadze, nie wiem po co komu na ty etapie.nie podawaj chlopaka , bo np przesla imennie cos i bedzie klopot.

Gość trigaśkaaa
tylko czasami jest tak, że wyplaty tylko i wyłącznie przelewa się na konto ... szczególnie jak jest to duża firma z wieloma oddziałami to wówczas tylko i wyłacznie na konto.. mam nadzieje, ze są bezpłatne konta, do którego potrzebny jest mi tylko dowód..?