Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Proszę o pomoc w zbieraniu materialów do pracy mgr, i wypełnienie ankiety. Pozdrawiam i dizekuje :) http://www.ankietka.pl/ankieta/69398/stygmatyzacja.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za duzo to niezdrowo Napisano Wrzesień 5, 2011 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wype łniłam Napisano Wrzesień 5, 2011 wypełniłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadia! 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 wypełniłam wczoraj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem ze wsi Napisano Wrzesień 5, 2011 i zara wypełnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Nadia, wiem dzieki :) wczoraj ktos mi temat usunął ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach