Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvuhvjasdjadkjhngfjb

zabieg w szpitalu

Polecane posty

za dwa dni wybieram sie do szpitala na wyciecie znamienia na plecach wielkosci 4 cm na 2 cm,i mam pytanie bo moj chirurg od ktorego bralam skierowanie za duzo mi nie powiedzial na ten temat,tylko ze bede moze tam z 3 dni,i zastanawiam sie,ze to bedzie raczej znieczulenie miejscowe tak?w ogole pierwszy raz w zyciu ide do szpitala i bede miala cos robione,a te znieczulenie miejscowe to naprawde nic nie czuc,i nic nie boli?bo jak sobie teraz o tym pomysle to robi mi sie slabo,strasznie sie tym stresuje,a tak pozatym to co trzeba zabrac do szpitala?

Gość ciocia dobrze radzi
nic nie poczujesz jak będzie ci to wycinal a do szpitala zabierasz przybory toaletowe to podstawa i cos do czytania żeby się nie zanudzić, ;)

Gość lilo000
mogą się też przydać fajki, sześciopak browara i jakieś kondomy, bo zawsze może się coś wydarzyć :classic_cool:

Gość poszlaolado...
napewno dadza ci znieczulenie miejscowe, nie martw sie na zapas. Do szpitala wez pizame, szlafrok, kapcie podstawowe kosmetyki, ksiazeczke ubezpieczeniowa i jakiegos ipoda albo mp3 bo babcie cie zamecza historyjkami o swoim zyciu, powodzenia

Gość dziekuje Wam
3 dni to dlugo. znajoma miala wycinanuy w systemie ambulatoryjnym. ja tez mialam ale nie wycinane tylko zabiegi na zcn i rano przyszlam o 16 zabieg i 2 godziny pozniej juz do domu. miejscowe znieczulenie nie bolalo a jak bolalo to cos dolozyli i zasnelam. wiec na wyciecie znamienia na bank bedzie mejscowe

wlasnie on mowil ze 3 dni,bo te opatrunki zmieniac i to wszytkoznamie jest dosc duze

Gość dziekuje Wam
ja tez mialam zmiane opatrunku ale po prostu na nia przyjechalam do poradni wskazanej przez lekarza

tak,ale bylam w poradni u niego i ja tez myslalam ze to zrobi na miejscu i pojade do domu,a on mi powiedzial ze znamie jest za duze,i trzeba to zrobic w szpitalu,bo wieksze lampy beda potrzebne itp.

Gość dziekuje Wam
ja tez maialm na sali operacyjnej zabieg ale w ramach tzw kliniki jednego dnia