Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży leon

Czemu zawsze facetowi nudzi się seks po paru latach z jedną partnerką?

Polecane posty

Gość duży leon

Czemu tak jest, że nie mamy ochoty na seks z tą samą partnerką, a inne nas mega podniecają, zazdrościmy innym facetom że mają jakieś nowe, młode i ładne cipki a my nadal tą samą i nawet ruchać nam się ją już nie chce. Nie pisze tego złośliwie, ani prowokacyjnie. Ale to już nie jest to, co na początku, kiedy człowiek nie mógł się doczekać kiedy bedzie seks z swoją dziewczyną, a teraz to jakoś tak, jak masturbacja, czyli zwykłe rozładowanie się. Człowiek marzy o jakieś innej, młodszej lasce, czy każdy tak ma że się mu szybko znudzi? Tym bardziej że z czasem jest coraz więcej obojętności, aż człowiek myśli żeby być sam, bo tak lepiej i wygodniej, a nową dziewczynę będzie mi trudno teraz znaleźć. Ale stara dziewczna już mi się zwyczajnie nudzi, czy to po kilku latach związku jest normalne?

Gość mycka
bo trzeba zalać jak największą ilość form wtryskowych

jak masz chujowy seks to sie nie dziw że tak jest:) fakt facet ma taka nature że musi zdobywać ale ma także umysł który owe instynkty moze powstrzymywac jesli dwoje ludzi sie dobierze odpowiednio pod wzgledem temperamentu to mozna smiało zaryzykowac ze i seks bedzie im wspolnie sprawiał frajde przez długie lata

Gość bellaaa
", młode i ładne c*pki a my nadal tą samą i nawet ruchać nam się ją już nie chce. " ty to moze sobie kup taka skoro tylko to w kobiecie widzisz :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
JAK CHCECIE CAŁE ZYCIE JEŚĆ TYLKO wz- ki to prosze bardzo , minie wac cała reszta słodkosci i nie prawda , z e wz- ka jest najpyszniejsza ! karpatka , serniczek , makowiec , szarlotka itd. jest naprawde też pyszna - wszystko zalezy też od podania , z czym sie poda daną słodkosć :)

Gość bellaaa
"kiedy człowiek nie mógł się doczekać kiedy bedzie seks z swoją dziewczyną, a teraz to jakoś tak, jak masturbacja, czyli zwykłe rozładowanie się." czyli koleiny egoista który chce miec wszystko nic nie dajac z siebie :) juz nawet na dziwki nie pojdzie sknera bo tam bedzie musiał zapłacic dusi grosz za rozładowanie sie :)

Gość bellaaa
"Ale stara dziewczna już mi się zwyczajnie nudzi, czy to po kilku latach związku jest normalne?" o no prosze zabaweczka sie popsuła i znudziła wiec maly chłopczyk płacze bo chce cos innego ... "mamo daj mi!!!??????????!!!!!!!!!!1 chce now a daj daj daj...chce nowa cipe teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" oj synku kochany nie mam pieniazku na to :o moze sam sobie zarób i kup :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
egoista sie mezczyzna staje jak kobieta staje sie przewidywalna i leniwa jak i dlatego ze daje bo daje , a nie ze pragnie swojego faceta

nie kazdy facet taki jest - ze nudzi mu sie i szuka innej ... po prostu trzeba dodawac nowosci , eksperymentowac itd. piszesz ze mu sie nudzi itd. a tobie rutyna pasuje ? chyba tez nie ... a jesli zwiazek jest powazny i ludzie dobrze dobrani to wlasnie z latami sex staje sie jeszcze lepszy - ma sie do siebie wiecej zaufania i mniej krepacji i zaczyna sie probowac wszystkiego aby nie bylo nudno i tyle ...

Gość bellaaa
"egoista sie mezczyzna staje jak kobieta staje sie przewidywalna i leniwa jak i dlatego ze daje bo daje , a nie ze pragnie swojego faceta" to moze zatancze na jednej nodze i b3ede skakac jak małpa wtedy bede zaskakujaca i mnie pokocha ...a arczej moja cipe ?!

Gość duży leon
bellooo nie o to chodzi. Niby wszystko ok, ale nie tak podniecająco i fajnie jak na początku. Facet na początku trochę udaje, kobieta też. Później te udawanie mija i jest monoitonia, wychodzą wtedy różnice, ona chce jechać do ciepłych krajów a ja na mazury. Ona chce do kina a ja do kolegi na grila czy na ryby, a seks przestaje być ciekawy itp. A co będzie za 10-15 lat?

Gość bellaaa
"egoista sie mezczyzna staje jak kobieta staje sie przewidywalna i leniwa jak i dlatego ze daje bo daje , a nie ze pragnie swojego faceta" tak samo jak wy

Gość bellaaa
"Czemu zawsze facetowi nudzi się seks po paru latach z jedną partnerką?" czemu? opowiedz w pierwszym poście... bo jedyne co w nas widzicie to cipe :)

Gość bellaaa
wiec niedługo my tez przestaniemy sie wami przejmowac i jedyne na czym bedzie nam zalezało to na wszych fiutach i to tylko na chwilke...pozniej bedzie "ubieraj sie i wypad koles" :) juz po mału yak sie dzieje :,

Niby wszystko ok, ale nie tak podniecająco i fajnie jak na początku. Facet na początku trochę udaje, kobieta też. Później te udawanie mija i jest monoitonia, wychodzą wtedy różnice, ona chce jechać do ciepłych krajów a ja na mazury. " wychodzi z twojej wypowiedzi że jak na razie to szukasz kobiet tylko do dupczenia :P

Gość bellaaa
a pozniej juz na nawet na tym nam nie bedzie zalezało :) po paru latach bycia z wami wywalimy jak zabaweczki i kupimy sobvie sztucznego

Gość bellaaa
"ona chce jechać do ciepłych krajów a ja na mazury. "" o jej bu bu bu bu ... biedactwo rozumiem ze nie umiesz wyegzekwowac tego czego pragniesz tylko jak gówno przyczepiłes sie do statku i mówisz "płyniemy"?

Gość HonorataOs
to ruchooooooook jo w dupe w zada

Gość duży leon
Nie, mam 29 lat, jest moją pirwszą powazną dziewczyną, poznaną 4 lata temu i już mi się to jakoś ten związek i ten seks znudził. Mimo że mam ochote na inne i jakoś inne mnie przyciagją, a moja mi się jakoś nudzi. Ona ma 32 lata i czasem zachowuje się jak stara baba

duży leon skoro sie tak męczysz to sie rozstań z nią i poszukaj takiej z którą męczyc sie nie bedziesz nie zakładając przy tym że za 4 lata i ta nowa ci sie znudzi ... Bo jesli i tak będzie to juz dzisiaj radzę udac ci sie do psychologa by ci umysł wyprostował

a tak w ogóle to może weź pod uwagę życie w pojedynkę :) wyjdziesz na dicho może coś umoczysz? Za 2 tygodnie pojdziesz na imprezę - może też coś umoczysz ? Bedziesz miał to czego tak pragniesz !!!!

Gość duży leon
Regres Super, tylko jak to zrobić? To nie jest takie proste, nie znasz jej, ja sam ją chyba do końca nie znam, po za tym nie umiem tak walić wprost, wolał bym żeby ona mnie zostawiła, tęsknię za moją młodością, kiedy byłem sam i miałem wolność i spokój.

Gość cóż za pytanie?????????
A czy Panowie myślą że kobietom się nie nudzi seks ciągle z tym samym partnerem??? To normalne, najpierw jest miłośc, feromony i pożądanie. Potem rutyna i rozładowanie napięcia. Chyba nikt nie sądzi że np po 10 latach jak mąż złapie za kolano, to od razu mokro się robi, a tak było na początku...

Gość duży leon
Regres Nie chodzę na imprezy, chyba że musze iść z nią. Ale zawsze źle się tam czuje, jestem nieśmiały do kobiet.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
kobieca cipka , bez samej kobiety jest nic nie wara wiec nie pisac mi bzdur , ze widzimy w was tylko cipki ! To nie My kupujemy w sklepach wibratory ! wy mozecie sobie dogodzic takim sprzetam , my recznie też , ale to za mało ! sex facet musi miec z kobieta , a nie z jej narzadem rodnym

duzy leon za grosz męskości w tobie a do tego trzęsiesz gaciami jak "gówniarz" Az dziw bierze ze masz 29 lat i nie umiesz zakonczyć czegoś czego tak naprawde nie ma nie dość że oszukujesz swoja kobiete to na dodatek oszukujesz tez siebie to totalny bezsens

Gość matacz...,.,.,.,.,.
cóż za pytanie????????? Chyba nikt nie sądzi że np po 10 latach jak mąż złapie za kolano, to od razu mokro się robi, a tak było na początku... ---------------------------- bzdury piszesz ! widzisz skoro ja jestm po slubie nie lat 10 ale 24 lata , a zona mnie podnieca ciagle tak samo jak kiedys i moje reakcje sa też takie same ciagle na jej dotyk itd. To mnie wolno oczekiwac od niej tego samego !!