Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem dzisiaj niemiła

Za kilka minut Niemcy znowu zaczną strzelać do Polaków

Polecane posty

Na szczęście tylko w meczu towarzyskim... Przypominam, że strzelanie to ich hobby od 1939r.

Gość tęczowykotpłot
a ja wierzę że wygramy :classic_cool: ps. nie śmiejmy się z cudzych ambicji, bądźmy patriotami i dziś na meczu krzyczmy nawet przed telewizorami NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ NI DZIECI NAM GERMANIŁ !!!

Gość dziwna jestem
Nie lubię Polaków i nie kibicuję im, ale gdy grają z Niemcami lub Rosją, to zawsze im jednak kibicuję. Chyba mam jakieś ukryte uczucia patriotyczne.

Gość tęczowykotpłot
nie lubisz polaków, sama jesteś polką, czyli nie lubisz siebie ? niestety nawet jeśli nie chcesz - na zawsze pozostaniesz polką, tak jak dzieckiem swoich rodziców, tak dzieckiem swojej ojczyzny :classic_cool:

Gość dziwna jestem
Przez wiele lat ludzie byli dla mnie wredni. Właśnie Polacy. Zazdrościli mi, naśmiewali się, ze choruję. W mojej rodzinie kilka osób mieszka zagranicą i mówią, że tam do czegoś takiego by nie doszło. Wiem, że jestem Polką i nawet jeżeli się wyprowadzę do innego kraju i uda mi się zdobyć inne obywatelstwo, to narodowości nie zmienię, ale nie zachowuję się tak jak Polka.

Gość będzie 2:0 dla Polaków
bo 2 reprezentantów Niemiec z Polski strzelą samobóje

Niemcy będą grać tradycyjnie w czarnych mundurach ss sprzed lat?

Gość kfjklfkjklfkls
I to na pięknym nowym niemieckim stadionie Arena- cośtam .

Gość tęczowykotpłot
gdyby naprawdę strzelili samobója, byliby znienawidzeni w niemczech ale pokochani w polsce, teraz szybko przenieść się do naszej reprezentacji, cieszą się wielką popularnością, wychodzimy z grupy na euro, 3:0 z hiszpanią, wygrywamy EURO 2012, potem Mistrzostwa Świata, stajemy się sławni na cały świat, Polska jest światową stolicą piłki nożnej, zmniejszamy wat, zarabiamy więcej, prezydentem zostaje Król Julian, żyjemy jak w raju !!!!!!!!

tęczowykotpłot powiedz coś więcej o swojej wizji :D

Gość mam dylemat
komu kibicować? Mam 2 obywatelstwa polskie i niemieckie... Chyba remis byłby najlepszym rozwiązaniem.

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
znowu po meczu polscy piłkarze powiedza NAM STRZELAC NIE KAZANO

do mam dylemat-jakiej jesteś narodowości? jeżeli mieszanej, to rzeczywiście remis

Gość tęczowykotpłot
potem jest niestety gorzej, III wojna światowa :( chiny atakują rosję, niemcy polskę ALE polskę wpiera ukraina, czechy, słowacja, rumunia, węgry, anglia i francja więc wygrywamy i zakłądamy wspólny kraj z rumunami cyganami :( ukrainą czechami słowacją i węgrami ! j polski w całym kraju jest urzęoowy obowiązkowy, kilka lat potem doczepiają się kraje nadbałtyckie i wszystkei skandynawskie, potem rosja i reszta świata oprócz niemiec i chin, istaniją na świecie tylko 3 państwa Niemcy Polska i Chiny, Warszawa to największe miasto na świecie, sięga od łodzi do białegostku, POLSKA RZĄDZI po prostu !!!!!! :D

tęczowykotpłot-co brałeś?

Gość tęczowykotpłot
wizja !!!!!!!!!!!

Boję się Twoich wizji. A widzisz w tej wizji wynik dzisiejszego meczu?

Gość mam dylemat
urodziłam się w Niemczech, tam zdobyłam wykształcenie, od 2 lat mieszkam w Polsce [mam nadzieję, że na stałe]. Moja rodzina mieszana, mama i jej rodzice Polacy, tata Szwajcar, ale zamieszkały na stałe w Niemczech.Swego czasu mama wyjechała na studia do NRD, w czasie wakacji pojechała nad Balaton. Tam poznała mojego ojca. Na studia do Drezna już nie wróciła, ale "postarała" się o wyjazd do jednego z krajów Europy zachodniej - i już prosta droga prowadziła do Hamburga. Tam kilka lat później przyszłam na Świat. Nomen - omen [chyba tak mówią Polacy?] Kilka lat temu poznałam Polaka i pobraliśmy się, ja zamieszkałam w Polsce. Mam tu liczną rodzinę mojej mamy.

Na Twoim miejscu kibicowałabym Polsce, ale decyzja należy do Ciebie :)