Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczona panienkaa321

Moj chłopaki mi się oświadczył w niedzielę....dostałam pierscionek z srebra z

Polecane posty

cykorią....jest mi strasznie żal i przykro....wiem ze ma kase i go stac na cos lepszego :( zgodzilam sie , kocham go ale...przykro mi:(

a skad wiesz ze to np nie biale zloto z diamentem? a tak na powaznie, nie wazne czy zloto czy srebro, diament czy cyrkonia, ciesz sie ze facet chce przezyc reszte swoich dni u Twego boku

Gość amoze to...
biale zloto jednak?....:-)

ale co to za sprawdzanie???? wie ze go kocham bardzo...ze nie ejstem z nim dla kasy bo sama prauje i zarabiam na siebie wystarcaajoco....nie bedzie musial mnie utrzymywac ..sam na siebie zarabiam wystraczajoco zal mi poprostu

A jesteś pewna, że to srebro? Mój facet tez mi kupił biały pierścionek zaręczynowy, też się załamałam, bo wyglądał jak uchwyt od kapsla tymbark tylko troche grubszy, zmatowiony z kamyczkiem 1mm x 2 mm, co się okazało była to po prostu platyna z prawdziwym brylantem :) byłam w szoku, bo wiem ile platyna kosztuje, wiec bylam juz potem bardzo dumna :)

ale co to za sprawdzanie? w takim razie co to w ogole za post :O

Gość a niech tam
Żal że w ogóle takie idiotki się rodzą :/ Jakie znaczenie ma to czy jest złoty czy srebrny?! Ważne że kocha i że sam wybrał! Żal mi chłopaka że z taka idiotką materialistką będzie się męczył.

925 proba..to srebro... cykoria bo mi powiedzial we ze lubie srebor..nosze duzo tego mam, ale zareczynowy to zloto musi byc!

Ja np nie dowierzałam, dlatego też postanowilam zrobic dobrym aparatem dobry zoom zdjęcie oznakowania, znalazłam w necie, bo mi nawet moj narzeczony kazał jak nie wierzyłam i faktycznie :) 100% PLATYNKI bylo :)

Gość poma rańcza
"z srebra z cykorią" ROTFL :-) dobrze, że nie z roszponką przynajmniej ;-) Kurna nie pojmuję niektórych lasek. "Nie jestem materialistką, ale mógł się bardziej postarać". Noż kurwa mać co za tępa dzida. Jesteś pierdoloną materialistką i miej odwagę się chociaż do tego przyznać

Tak dokladnie, zgadzam sie z autorką. Zareczynowy powinien miec swoją wyjatkową wartość. Mój stwierdził, ze jaki pierscionek, taka miłość do mnie, więc sami widzicie :) Każdy, nawet facet uważa czasem, iz pierscionek to juz musi coś powiedzieć. Pierscionek srebrny to kazdy sobie moze kupic nawet na placu za 30 zł, a dać za platyne 6 tys zł to już coś :) nie kazdy moze kupic, on ma byc wyjatkowy !!!

Gość poma rańcza
bazienka lubię Cię, już jakiś czas temu to zauważyłam. Szczególnie przy temacie o braku zaręczyn. Pozazdrościć Twojemu chłopu, że mu się taka normalna laska "bez pretensji" trafiła

a może to białe złoto ? albo chłop nie zna się na zaręczynowych i spodobał mu się pierwszy lepszy ;d

Gość UUUUUULLLLLAAAAAA6%^%^
:()

Gość pierrdolone hipokrytkiiii
od razu lecą z pierścionkiem do jubilera :D 🖐️ i pierwsze pytanie - ile kosztował :O :O :O i do tego idiotki 🖐️

ja na miejscu tego faceta uciekalabym od ciebie gdzie pieprz rosnie.. teraz narzekasz na pierscionek choc powinnas skakac z radosci to co bedzie potem?

DObre, ciekawe jak byscie wy zareagowaly jak byscie dostaly pierscionek odpustowy... tutaj nikt nie napisal, ze odrazu do jubilera. NIekiedy facet sam mowi cene i sam mowi z jakiego materialu jest, ja liczylam co najwyzej na białe złoto, bo zoltego nie lubie, a zrebro ciemnieje. Widac, ze nie wszyscy rozumieją pojęcie "zaręczynowy". Nie wiem skąd w ogóle taka tradycja kupowania pieknego pierscionka z brylantem. A pierscionek oznacza jedno... jakiej wartosci pierscionek, tyle dla mnie znaczy kobieta. Ja uznaje taka teorie i w tym nic materialistycznego nie ma, po prostu, jestem bardzo drogą dla niego osobą i do mnie pasował tylko jeden :)

Dlatego moj pierscionek nie jest z tych najpiekniejszy, jest wartosciowy, jak jego wlascicielka dla mężczyzny. Był drogi jak napisałam, aletego by sie tak nie świecil i nie rzucał w oczy, specjalnie mi go na zamówienie zmatowił hehe

Gość ales ty durna malunia
az sie czytac nie chce żal :O

Boże, ale z Was prostaczki :O Ja pierdole. :classic_cool:🖐️ Rozumiem, że miłość mierzycie ceną pierscionka. :classic_cool:🖐️ Facet może być gnojem, chamem, ruchaczem itp, ale jak pierscionek duży to od razu jest ok. :classic_cool:

kurwa i znowu pierdolicie Nie wiesz, ze i z cykorią są pierscionki svarowskiego czy jak mu tam bylo? Poprawiasz, a nie wiesz na jakim swiecie zyjesz. Laska ma z cykorią a wiadomo ze i z cyrkonia tez sa

Gość Navya
hmmm .. może i liczą się ,,intencje" ale zaręczyny są raz w życiu więc na choćby złoto i mały diamencik mógł nazbierać byłoby to uspawiedliwione tylko w przypadku kogoś kto naprawdę nie ma pieniędzy I tu nie chodzi o nawet samą wartość tylko o fakt. Wątpię żeby ktoś taki był dla Ciebie hojny w przyszlosci

Gość Navya
hojny miało być ;)

Gość Navya
kurcze czemu mi ciagle poprawia na ,,ch" ? ;)