maaggg32 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 miał ktos cos takiego przed urodzeniem dziecka i zajsciem w ciąże bo ja mam 8cm nie wiem czy to usuwac czy nie jak macie bo potem ciezej zajsc w ciaze był ktos po takim zabiegu to bardzo powazny zabieg moga byc jakies krwotoki i rozciecie sie ma przez brzuch ktos to miał?pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie miałam, ale miała moja Napisano Wrzesień 7, 2011 przyjaciółka i to dokładnie jak ty-8 cm. Usunęła gooperacyjnie, bo przeszkadzał jej w normalnym funkcjonowaniu. Operacja w znieczuleniu ogólnym, pobyt w szpitalu ok 5-7 dni, potem przez 6 tygodni zwolnienie lekarskie. Teraz wreszczcie czuje sie swietnie i nic jej nie dolega. Sam zabieg równiez przebiegł bez komplikacji, więc nie zastanawiaj sie tylko usuwaj. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaggg32 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 ale ja planuje miec dziecko tylko czy zajde w ciaze podobno przed zajsciem w ciaze nie bardzo suwac ale ja mam 8cm ten miesniak i nie mam jeszcze dziecka mam 35lat co robic usuwac goczy nie sama nie wiem bo chciałąbym miec dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach