Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kto jeszcze siedzi któryś rok w domu i...

Polecane posty

do jakich wniosków doszedł? Ja doszłam do takich, ze po roku na zachodzie zmieniam sobie przedmioty maturalne na odwrót i ...mam maturę. Poraz pierwszy w życiu MAM MATURĘ. Tak jestem zajechana IDIOTYCZNĄ RODZINĄ wiecie, że w sumie BEZ SENSU tak myślę - ale nie tylko ja - zdawałam maturę na odwrót i zabiłam doktora nauk przyrodniczych. Ale czemu ja to tak zdawałam? Bo wiecie - ja dziś normalnie po latach ryczę czemu ja nie mam mam biologii pisemnej i matmy ustnej. Wiecie - to jest coś strasznego. Tak zabiłam człowieka. Ale ... to by się nie stało gdyby wiecie jedna pizda czy dwie z uczelni nie zaczęły za mną latać bo MOŻE I MYŚLAŁAM o pracy na uczelni ale 11 lat temu, a 7 lat temu tylko tytuł - nic nie pasowało, do widzenia - a te we mnie WIELKĄ SZKOŁĄ ŚREDNIĄ , ze co? Że mi matura nie pasowała? No a jak się tu gdzie mieszkam powiesiły dwie baby wiecie przeze mnie NIBY i do piekła poszły to ja to miałam rozumieć bo ja tego nie rozumiałam i zabiłam człowieka. W liceum też sa listy pożegnalne. I teraz w SUMIE zostaje tylko matura tego doktora nauk przyrodniczych, którym ja nigdy nie będę - co on tam zdawał. I wiecie musiałabym jechać na uczelnię , zobaczyć jego świadectwo maturalne - jakie oceny i z czego matura czy pasowała i tyle. Powinna być pisemna biola i ustna matma i pasuje wszystko. No nie całkiem - ale to głupie panstwo. I widzicie przegrywa, że nie wiedział jak o państwo stałam CHOĆ zdjęć narobiłam tyle, że naprawdę chyba był ślepy jak nie widział co piszę i tyle. I dlatego ja w sumie miałam lepszą tę pracę??? Choć nie powiem ani słowa, ale tak sobie stałam o państwo, pasował mi IDEALNIE powieszony profesor - reszta tyle ile i co? To żle było? Jedno obliczenie. I w sumie - co - przegrał tym Karolem Linneuszem. Wielkie IMIE I NAZWISKO to on. I patrzcie - na studiach miał coś o nim napisać i zarabia i OK jest, a on? I tyle. A wszystko na mnie, że straszna rodzina i rady nie dał. Ale tyle kłopotów w pracy i w ogóle rady nie dał. Ale ile w tym prawdy. Po prostu z gór jedyne co mógł mieć to morze i tak nie umiał myśleć bo myślał miastami i padł. Bo nie chcę żeby cokolwiek było na mnie za PRZERAZAJĄCE kłopoty w pracy przez paszport USA bo to powinien być mój koniec, ale się nie dałam i tyle. ZNOWU :(

Gość obrzydliwosc palce u nóg
indor cipo nie życz nikomu tak 😠:o

No co - matura mi już pasuje, a wam? I DOKŁADNIE TAKA BYŁAM - za dużo obliczeń do widzenia - a pisać sobie pisałam dużo i miałam zdawać biolę pisemnie i TAK BYM MOGŁA BYĆ DLA MATEMATYCZKI I TAK BY MNIE PRZEŻYŁA NA MATURZE - i to było OK przy dwóch powieszeniach, ale stwierdziałam wiecie, że egzamin jest testowy na uczelni i tak sie uczyłam - żeby zdać testy. No czy dobrze to wymyśliłam - nie wiem. Chyba źle, nie? I tyle :( Ale musiałabym być uczona tak jak ja uczyłam - od razu informacja o egzaminie w I klasie i tak by było dobrze bo ja byłam dosyć matematyczna choć matma z książek to tak akurat na ustną. No bo tego bardzo żałuję bo cała szkoła średnia mi poleciała, dziwnie się zrobiło a wszystko przez literkę R bo w 1 klasie jeszcze nad medycyną myslałam, a 2 klasa już wszystko mi sie pokręciło. No i tego żałuję. I zobaczcie pisemny polski - no super pasuje, a tak? Bez sensu. Wszyscy pisemna matma, pisemna matma - bo ściągać, nic się nie uczyć a tak? Ale z tej medycyny też żle, nie? Wszystko mi się pokręciło. Takie życie :(

Widzicie powiesiły się głupie pizdy i skrzywdziły mnie matmą z książek. CO NAJMNIEJ włosy Indian i tyle. I jeszcze NAJGORSZE, że pierwsza ograła mnie pożarem. Patyczki takie były na lekcji - i ja tak lubiłam te patyczki a to były zapałki jakby i kto był mądry na tej lekcji to babę wypalał po lekcji - oni palili te patyczki, byle co robili z tym - na przykład Kevin i tyle. A ja tak szanowałam te patyczki bo przecież to kosztuje i tak dalej. I ta baba się powiesiła przez to w gabinecie lekarskim na przerwie... matko święta. A druga w domu - dyrektorka szkoły. I poszedł cały bank i tyle :(

Gość dsgasdgsda
czemu administracja nie poda IP policji? widać że dziewczyna ma kłopoty z głową, leków nie bierze

Jacy wy straszni jesteście dla mnie to sie OPISAĆ NIE DA.Ale wiecie jakie to jest ważne ta matura z bioli pisemna - wszystko pomieszałam. Ale też wiecie INFORMACJI ZERO W TEJ SZKOLE - teraz na magazyn POWIEDZMY się dostane - wielka nauczycielka a matury nie ma. Także moja rada poskładajcie sobie te matury żeby wam pasowało i tyle. Bo ja mówię pisemna biola, ustna matma i tyle. I coś tam jeszcze. No wiecie - żeby nikt nie wnikał - bo prawda - za co ja wyleciałam z tej szkoły albo np. literka r - co ja mam powiedzieć co mi bredzieli. I wiecie to nie jest prawda, ale sie nie dam. Głupio się zachowywałam ale maturę mam. Zeby nie było , że nie mam matury i jeszcze tyle kłopotów ani za mąż, nic, kurwy lepsze spod Goethego - nie ja się nie dam. No ale powiedzą że 10 lat temu nic się nie zgadzało - no, no , no ja powiem - nigdy nic się nie zgadzało. I wiecie - w Polsce to soobie w kule lecicie - matura to 30% i studia. No i co po tych studiach? Bo ja z moimi kłopotami w Polsce jak na zachodzie mogę uczyć, ale pass, matura i magazyn mi powinien pasować Z MATURY. I co nie pasuje mi? Nie mam matury? I tyle :( Tylko nie powiedział nikt że Staszic na dziwki chodził i tak się zaburzyłam. No gdzie powiem takie coś a człowiek nie żyje i to taki wartościowy i dogadać się nie umiałam i filologa z siebie zrobiłam - takie rzeczy.

I widzicie tak jestem z siostrami normalna i lepsza, ale przez nie żadna matematyczka się nie powiesiła i miały dwie matmy i grało wszystko, a ja podstawówka JAN PAWEŁ 2 i taki poziom, że zobaczcie co sie stało dalej. Ja jak DOWN przy tych siostrach i tyle. One niemoralne a ja? I wiecie po tych powieszeniach źle matma - a patrzcie szkoła ogrodnicza i tam matmę i wszystko. Nie mieli mnie dawać do idiotycznej literki r i koniec. Nigdy sie nie dam. A naprawdę jak przygotowywałam do matury to sama wiem najlepiej jak uczyłam a że mnie nie docenili - do widzenia i tyle. I ode mnie - na zachodzie w magazynie PO POLSKIEJ maturze dostaliby pracę i koniec. Matura od nauczyciela - wszystko gra, a tak? I tyle wam napiszę. I jeszcze wszystko na mnie. No ale tyle ile - Szekspir tyle ile ale to niech idą do wielkiej literki R - w końcu co ten KoRfanty w Warszawie robiłby bez tego R i proszę mi tyłka nie zawracać bo tego ucznia nie pamiętam jak się nazywał - ryba na mnie i tyle :( Smutne lecz prawdziwe - jeszcze mam doktora nauk przyrodniczych na głowie i kropka :(