Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

i znowu kolejny facet okazal sie swinia

Polecane posty

Gość she24

juz chyba nic nie moge dla nikogo poswiecic, bo zawsze sie przejade...:(

Gość 09876666
przede wszytskim nie mozesz sie poddac ale szukac dalej, dopoki nie spotkasz odpowiedniego, do tej popry bedziesz sie zawodzila na facetach itd, ale jesli bedzie ten jedyny to sie skoncza te problemy, wiec do dziela ! ;) i glowa do gory

Gość nie można się zbyt poświęcać!!
właśnie to jest błąd, jak wszystko się mu daje w szybkim czasie !! wcale to facetów nie pociąga, a już tym bardziej nie na dłuższą metę !! jak ma wszystko od razu to Cię nie doceni, tylko potraktuje jako kogoś na chwile, weźmie swoje i do widzenia. To się tyczy głównie seksu. Jak mu pokażesz, że masz zasady, to albo przesiejesz sito i da sobie spokój, ale Ty przynajmniej zaoszczędzisz sobie czasu, jak wyjdzie szydło z worka i okaże się, czego tak naprawdę chce. Sory, ale ja bym nie chciała faceta, który nie potrafi się opanować i nie umie czekać, to nie jest facet z klasą i bardzo możliwe, że kiedyś Cię zdradzi lub zostawi. Ja się do tego stosuję i trafiłam na super faceta, ale sporo z nich się przesiało. Powiem nawet, że z seksem zamierzamy poczekać. Cieszymy się z samego bycia blisko siebie i okazujemy sobie dużo czułości. Bliskość emocjonalna i troska są dla nas na pierwszym miejscu i to daje nam szczęście. Wcześniej planowałam zostać sama do końca, nie wierzyłam w miłość. Tobie też życzę powodzenia i mądrości w wyborze. Może powielasz jakieś schematy z domu? Jak to było między Twoimi rodzicami? Czy ojciec źle traktował matkę? Może przydałaby Ci się rozmowa z psychologiem by pewne zachowania wyprostować.

Gość obolaleserce
witaj w klubie :( ja z jednej strony pogodziłam się, ale z drugiej żal mi... zastanawiam sie co zrobiłam źle :(

Gość 99123
z tym seksem to prawda... warto czekac, przynajmniej ma sie pewnosc ze chłopakowi zalezy, my od czasu poznania sie dopiero po 10 miesiacach bylam gotowa.... ale bylo warto, bo kocham i jestem kochana zycze tego samego, powodzenia ;)

Gość dobry_duszek20
Siema dziewczyny :)) Przykro mi ze trafiacie na takich chlopakow ale przeciez same wybieracie jakiemu chlopakowi pozwolicie uprawiac seks. Przeciez oni was nie zmuszaja ? Uwierzcie ze sa fajni chlopcy na tym swiecie jeszcze :D Tacy ktorzy potrafia obronic swoja dziewczyne , smiac sie z nia , spedzac milo czas , robic niespodzianki, zerznac jak trzeba, no i najwazniejsze kochac ja :D Wy i tak wybieracie tych innych , wasza sprawa :D Mam sporo znajomych co sa naprawde wspanialymi ludzmi , chodz mamy dopiero po 20 lat. :)) Wy i tak wolicie tesknic za tymi chlopakami co nietrzeba :D

Gość dobry_duszek20
dziewczyny strasznie ciagnie do tego co zakazane i to normalne :D Nie wiem dlaczego ale wolicie chlopaka ktory was bije , niz ktorzy wam daje komplementy caly czas , bo taki jest poprostu nudny. Tak juz poprostu jest. Poprostu dziewczyny trzeba umiec zaskakiwac :D poprostu trzeba byc uniwersalnych , czasami klotnie wychodza same z siebie ale bez przesady , chlopcy was bija a wy za nimi placzecie :D