Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idaioksdnhkjscdf

Co sądzicie o Michale Szpaku?

Polecane posty

Gość idaioksdnhkjscdf

Co sądzicie

Gość idaioksdnhkjscdf
indor - finalista x factora, nie kojarzysz w ogole? nie uwazam, zeby był narcyzem, zna po prostu swoja wartosc i nie boi sie byc sobą w 100%. ma wyjebane na to co inni o nim myśla

Nie kojarzę, mało oglądam TV co raczej na dobre mi wychodzi, jednakże wygooglowałam kto to, a właściwie co to jest ten Michau Shpak.

Gość idaioksdnhkjscdf
właśnie mylisz się. gdyby ludzie mieli na niego wyjebane to nie pisaliby setek komentarzy dziennie pod każdym pojawiającym sie o nim newsie. wystarczy spojrzec na forum x factora czy tzg - o kim sie najwięcej mowi? o szpaku. nikt nie jest obojetny. albo go kochaja albo nienawidza - bo ludzie są ograniczeni. ja w niego wierze, mam nadzieje, ze naprawde zrobi przełom w polskiej muzyce,bo to co sie teraz dzieje to jakas masakra. no i uwielbiam jak spiewa. ma charyzme, glos, osobowosc, sile przebicia, odwage. wszystko czego potrzeba.

Gość idaioksdnhkjscdf
Czemu piszesz "co" ? to człowiek. taki jak ja i Ty.

taki szpaczek przy gienku jest malutki , pisza bo przykuwa uwage na krotko. taniec z gwiazdami sie skonczy ,& plyte wyda i po nim mam prawo wyrazic swoje zdanie . a ty mi tego nie zabranisz . nie narzucaj mi swego . gdybym zdjela te wszystkie jego blyskotki by zostal goly szpak i szybciej by o nim zapomnieli

moim zadaniem komentarza jest wyrazenie swojej opinii niezależnie czy jest pozytywna czy negatywna. Jeśli ktoś wzbudza we mnie negatywne odczucia, mam prawo o tym napisać. Tak samo mogę powiedzieć - jak masz się podlizywać to lepiej nie komentuj! Mnie się podobało jak śpiewał, ale jego image uważam za mocno przesadzony, a dlugie pazury na jednym z wystepów to już było po prostu niesmaczne, obleśne, obrzydliwe i fuj!!!

Cenie sobie go za to, że nie rżnie nie wiadomo jakiej gwiazy, bo wiele ich zmienia swoje zachowanie, nature jak tylko zobaczą kamere czy aparat. On taki był w swoim środowisku i za grosz nie zmienia sie przed kamerą i za to go podziwiam. Mimo tego, iz jest troche inny zważając na jego śmiech, czy sposob mowienia, myslenia, wzbudza u ludzi sympatie i wdziecznosc chocby za to kim jest a nie kogo gra, gwiazda ma sie wyrozniac swoja osobowoscia, a wiele gwiazdeczek wtapia sie jedna w drugą niestety.

Gość ramoneska,,,
szpak-gwiazdka jednego sezonu

Gość dxhtghdtfghnftcghnj
malunia no i zgadzam się z Tobą w 100% ;)

Gość vbm28
michał szpak=kretyn

Gość dxhtghdtfghnftcghnj
vbm28 - bo? wygląda lepiej od Ciebie?

Gość dxhtghdtfghnftcghnj
blowwww - on dopiero zaczyna :D wie chłopak jak się wykreować.

Gość sedhfrnhtfrgh
jebałabym go.

Gość lefufu
zajebisty w chuj.